Vali'den iş hayatına atılacaklara kariyer dersi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm EKONOMİ Haberleri 21.10.2014 16:42:00
Vali Altıparmak,istihdam fuarlarının ders olacak açıklamalarda bulundu.
Vali'den iş hayatına atılacaklara kariyer dersi

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Valiliği, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen 3.Erzurum Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarında bir konuşma yapan Vali Altıparmak, önemli tespitlerde bulundu. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, istihdam fuarlarının iş arayanlara fırsat sunduğunu belirterek, “Kariyerinizi belirlerken, ideolojik kamplaşmalardan uzak durun. İşsiz kaldığınız anda bu ideolojik kamplardan hiç birinden yardım göremezsiniz. Bunlar bizim adamımızdı, bunlar bizim için destek veriyordu kimse demez, kimse aramaz ’’ diye konuştu.
 
"NEYİ NEREDE ARAYIP BULMAK SİZE DÜŞER"
Üniversitelerde özellikle Antalya, İzmir ve İstanbul gibi yoğun iş hayatının yaşandığı iller dışındaki Üniversitelerde iş dünyasına yönelik ilginin istenilen seviyede olmadığını, hırslı azimli öğrencilerin az olmasının kendilerini üzdüğünü söyleyen, Vali Altıparmak, “Üniversitelerden her şeyi almanız mümkün değil, onlar size sadece rehber olur, neyi nerede bulacağınızı öğretir. Neyi nerede arayıp bulmakta size düşer” dedi.
 
"İŞİN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ"
‘’Sizin bu yaşlarda hayal kurmanız lazım. O hayalinizin gerçekleşmesi için ne engel varsa aradan yavaş yavaş tek tek kaldırmanız gerek ‘’ diyen Vali Altıparmak "Yurt konusunda evde kalan öğrencilerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Şunu özellikle söyleyebilirim, yurtlarda kalan öğrencilerimiz büyük bir lüks içinde yaşıyorlar. Devletin sizlere sunduğu kredi ve yurt imkanı ile ve ailelerinizin dişinden tırnağından artırıp gönderdikleriyle sizlerin buralarda bugünleri çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor. İş bulduğunuzda işe girip, adım adım yükselerek ilerlemelisiniz. İşin İyisi Kötüsü olmaz’’ diye konuştu.Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, ayrıca Erzurum merkezde Erzurumlu gençlerin katıldığı böyle bir fuarda kariyer günleriyle ilgili birtakım şeyleri öğrenmenin dışında iş bulabilme imkanın sunulmasının, işverenle iş arayanın bir araya getirilmiş olmasının son derece güzel bir şey olduğunu sözlörine ekledi. 
Etiketler : Erzurum, Vali, kariyer, ideolojik,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler