Naci Ergen

Yeni sezon, yeni umut ve yeni yönetim?

09.07.2015 Naci Ergen

Aslında bu yazıyı yazarken inanın çok düşündüm. Sebebi ise ramazan ayında bazı kişilerin kalplerini kırmaktan korktum. Aslında amacım kimsenin kalbini kırmak değil. Doğru bildiğim şeyleri birilerinin zihinlerine aktararak yıllardır yaşanılan kabustan nasıl kurtuluruza bir nebzede olsa katkıda bulunmak. Bakın yıllardır büyükşehir şehir belediye  Erzurumspor 3. Ligde bir türlü başarılı olamıyor. Alsında oluyor da birileri anlamıyor. Çünkü milyonlarca lira harcanarak şampiyonluk hedefinin konulduğu takım en azından ligde kalıyor! Buda aslında başarıdır?

                 Saim Özakalın başkanlığındaki yönetim’e tecrübesiz veya işi bilmiyor derseniz hem kendinize hem de beyninize yazık etmiş olursunuz. Artık bu yönetim “Aziz Yıldırım” gibi demirbaş oldu. Dolayısıyla beceriksizliği tecrübesizliğe bağlamakta denizde toplu iğne aramak gibi bişey olur… daha önce yönetimin ilk etapta şehirden uzak, kimseyi kale almayan ve ben bilirim mantığının ön planda olduğu bir gidişat içindeydi. Gerçi halen daha devam ediyor. Bazı gazeteci arkadaşlarımızda sırf okul arkadaşı veya birilerine şirin görünmek onların yanındaymış gibi davranarak bu gidişata katkıda bulunmaları Erzurum’a ve Erzurumspor’a zarar veriyor. Neyse bunları da bi kenara koyalım!.  Bakın yeni sezon geliyor. Takımlar hazırlıklarını harıl harıl yapıyor. Transferler, kamplar, gidenler ve gelenler derken sezon hazırlığı bolluğu yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da neler oluyor.  Valla öyle pek şaşaalı veya şhowluk bir tablo yok. Sadece yeni olarak birtek teknik direktör besim durmuş takıma geldi. Ona da yazık olur mu olmaz mı zaman gösterecek. Birlik bütünlüğün sağlanamadığı mavi beyazlı kulüpte, kongre yapılacakmış ve duyduğuma göre listede bazı değişiklikler olacakmış!. Ne olacakmış mesela duyduğuma göre paralı olar isimler gidecekmiş parasız olanlar ise yine yönetimde saim beyin yanında olacaklarmış. Ayrıca belediyeden yine birkaç takviye yapılacakmış. Bekleyip görelim. Kongreden  nasıl bir liste çıkacak bende merak ediyorum.

                  Umutlar dedik. Bakın gruplar belli oldu. Erzurumspor yine beleş bir gruba düştü. Her ne kadar futboldan anlamayan birileri zor bir grup olarak nitelendirse de takımlara baktığımda en kolay gruba düştüğümüzü rahatlıkla söyleyebilirim. Heleki 2. Veya 3. Gruplara bir bakın aman Allah’ım. Ateşten gömlek gibi. Yani şans yine bizden yana ama! Hadi hayırlısı.    

 

BU YAZININ EKLENME TARİHİ 09-07-2015
  
Yazarın Diğer Yazıları