Milletvekili Deligöz’den EGC’ye Ziyaret

RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) yönetimiyle buluştu. EGC Başkanı Metin Barlak ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Deligöz, tebrik dileklerini iletmekle kalmadı, aynı zamanda Erzurum’a dair önemli paylaşımlarda da bulundu. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler devam ediyor. Bir süre önce yapılan seçimle işbaşına gelen EGC yöneticilerinin Pazar günü konuğu, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz oldu. Yeni yönetimi kutlayan Milletvekili Orhan Deligöz, etkin bir medya yapılanmasının ancak güçlü bir mesleki örgütlenmeyle mümkün olacağını belirterek, “Bu süreçte siyaset kurumu olarak bizler de üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız” dedi. KİT Komisyon Üyeliği görevinin yanı sıra bir süre önce de Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Üyeliği’ne getirilen AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Erzurum’daki tarım ve hayvancılık sektörlerine ilişkin olarak önemli bilgiler de paylaştı. Deligöz, Türkiye’deki ithal et tartışmalarının perde arkasında iyi niyetli bir yaklaşım olmadığına dikkati çekerek, “Türkiye’nin et ithal ediyor oluşu, başlı başına bir üretim yetersizliği sorunudur. Ancak bu durumu eleştirenler, hükümetimizin diğer yanda üretimi teşvik etmeye yönelik olarak attığı adımları maalesef görmezden geliyorlar. Şu anda et ithal ediyoruz ama bilinmelidir ki; bu sadece bir geçiş sürecidir. Çünkü biz bu süreçte öyle adımlar atıyoruz ki; önümüzdeki bir iki yıl içerisinde artık et ithal etmemize gerek bile kalmayacak. Hayvancılık faaliyetlerinin kapsamı genişleyecek, üretim desteklenecek, üreticiye verilecek olan teşvikler ve destekler sayesinde tarım ve tarıma dayalı hayvancılık çok hızlı bir yükseliş trendine girecek” diye konuştu.

Barlak’tan Erzurum vurgusu

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak da, kutlama ziyaretinden dolayı Milletvekili Deligöz’e teşekkür etti. Erzurum’un çok köklü bir basın geçmişi ve geleneğine sahip olduğunu hatırlatan Barlak, “Erzurum’da gazeteciler olarak sadece kamuoyunu bilgilendirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehrin hemen her anlamda gelişme kaydedebilmesi için çaba gösteriyor ve bu yönde tavır da geliştiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki; her ne olursa olsun sorunların çözümüne giden yol, ortak akıl, birlik, beraberlik ve mutabakattan geçiyor. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler de, yapacağımız her çalışma ve atacağımız her adımda mesleki dayanışmayı mümkün hale getirerek, nitelikli ve etkin bir güç ortaya koymayı ve ardından bu gücü Erzurum’a değer kazandıracak en doğru istikametlere kanalize etmeyi hedefliyoruz. Kuşkusuz bu güç, siyaset kurumu için de izlenmesi gereken bir yol haritası anlamına gelecektir.” ifadelerini kullandı.
EGC yöneticileri Necdet Çakır, Samet Özünal, Mahmut Akdağ, Naci Ergen ve Recai Uygur’un da hazır bulunduğu ziyaretin sonunda Milletvekili Deligöz ile günün anısına bir de hatıra fotoğrafı çektirildi.



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/milletvekili-deligozden-egcye-ziyaret_15771.html