Başkan Orhan Bulutlar EGC’yi ağırladı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a iade-i ziyarette bulundu. 
EGC yönetimi, Başkan Bulutlar’la ülke ve şehir gündeminin yanı sıra ilçede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Başkan Orhan Bulutlar, "Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Gazeteciler, halkın bilgilendirilmesi ve doğru haberlerin aktarılması noktasında zor bir görev ifa ediyor. Kendilerine bizlere doğru ve tarafsız haberleri ulaştırdıkları için teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi. 
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanı Metin Barlak ise,” Erzurum’da gazeteciler olarak sadece kamuoyunu bilgilendirmekle kalmıyor, aynı zamanda şehrin hemen her anlamda gelişme kaydedebilmesi için çaba gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki; her ne olursa olsun sorunların çözümüne giden yol, ortak akıl, birlik, beraberlik ve mutabakattan geçiyor. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler de, yapacağımız her çalışma ve atacağımız her adımda mesleki dayanışmayı mümkün hale getirerek, nitelikli ve etkin bir güç ortaya koymayı ve ardından bu gücü Erzurum’a değer kazandıracak en doğru istikametlere yönlendirmeyi hedefliyoruz” dedi. İade-i ziyarette EGC Başkanı Metin Barlak Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Çakır, Samet Özünal, Mahmut Akdağ, Naci Ergen ve Nesrin Çetinkaya eşlik etti. 


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/baskan-orhan-bulutlar-egcyi-agirladi_15828.html