B.B Erzurumspor beraberlikte lider

 

Murat ÖZDEMİR'in Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

B.B Erzurumspor, Spor Toto 2´İnci Lig 2´inci yarı puan sıralamasında 9 puanla 12´inci sırayı aldı. Mavi beyazlı ekip 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 7 maçın 2´sini kazandı, 3 maçından beraberlikle ayrıldı, 2 maçını kaybetti. Erzurumspor 7 maçta 9 gol atarken, kalesinden 7 gol çıkardı ve artı 2 averaj elde etti.

 

B.B ERZURUMSPOR 2´İNCİ YARIDA DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor 2017-2018 sezonunun ilk yarısında çıktığı 7 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi almıştı. 7 maçta 6 gol atabilen ekip kalesinde 10 gol görmüş ve 6 puan toplayabilmişti. Ekip 6 puanla lig puan sıralamasında 16´ıncı sıraya kadar inmişti. Ekip ikinci yarıda ise 7 maçının 2´sini kazandı, 3 maçında berabere kaldı. 9 gol atan ekip kalesinde 7 gol gördü ve 9 puan topladı.

 

GAZİŞEHİR LİDER

 

Sezonun ikinci yarısı itibariyle 7 maçlık periyotta en yüksek performans sergileyen takım 7 maçının 6´sını kazanan Gazişehir oldu. Yüksek performans bakımından bu takımı 5 galibiyetle Altınordu ve İstanbulspor ekipleri takip etti. 2´inci yarının hayal kırıklığı ekibi 7 maçında sadece 1 beraberlik alıp 6 maçını kaybeden Giresunspor oldu.

 

ERZURUMSPOR EN AZ GALİBİYETİ BULUNAN TAKIMLAR ARASINDA

 

Giresunspor ve Gaziantep henüz galibiyetle tanışmazken, galibiyet sayısı düşüklüğü bakımından bu ekibi 1 maçla Manisasspor izledi. B.B Erzurumspor Ankaragücü, Samsunspor, Adana Demirspor ve Adanaspor ile birlikte 2 maçla en az galibiyeti bulunan takımlar arasında yer aldı. 7´inci hafta itibariyle ligde yenilgisiz takım kalmadı.

 

BERABERLİK SAYISIYLA LİDERİZ

 

B.B Erzurumspor 2´inci yarı itibariyle Spor Toto 1´inci Ligde en fazla berabere kalan 4 takım arasına girdi. 3 maçını bir puanla tamamlayan B.B Erzurumspor´la birlikte Elazığspor, Ankaragücü ve Samsunspor en çok sayıda beraberlikle biten maça sahip takımlar oldu. Gaziantepspor, Manisaspor, Eskişehirspor, Denizlispor ve Ümraniyespor ise 7 maçta beraberlikleri bulunmayan takımlar olarak kaydedildi.

 

MAVİ BEYAZLI EKİP 9 GOL ATTI

 

Ligde en fazla gol kaydına muvaffak olan takım 20 golle Gazişehir olurken, attığı gol çokluğu bakımından bu takımı 14 golle Boluspor, 13 golle Rizespor, 12 golle Altınordu, 10 golle Denizlispor ve Ankaragücü, 9 golle İstanbulspor, Erzurumspor, Eskişenhirspor ve Balıkesirspor takip etti. 7 maçta 27 golle kalesinde en fazla gol gören ekip Gaziantepspor olurken bu ekibi  13 golle Adanaspor, Manisaspor ve 12 golle Giresunspor izledi. (GÜNEBAKIŞ)

  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumspor-beraberlikte-lider_15940.html