Afrin'deki Dadaş'tan selam var

 

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- Haberi


RADARHABER / ERZURUM

 

Operasyon için girdiği evin duvarına ‘Geldik yoksunuz #Afrin Dadaş´ yazan Erzurumlu uzman çavuş, Erzurumlulara anlamlı bir fotoğrafla mesaj gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör yuvalarının temizlenmesi için Suriye´nin Afrin bölgesine yönelik düzenlenen ‘Zeytin Dalı´ harekatına katılan yüzlerce kahramandan biri de Erzurumlu uzman çavuş. Güvenlik nedeniyle ismini açıklayamadığımız Dadaş uzman çavuş, sosyal medyada oluşturulan Erzurum gruplarına bir fotoğrafını atarak tüm Erzurumlulara ve B.B. Erzurumsporlu futbolculara selam gönderdi. Bir elinde silahı diğer elinde üzerinde ‘DADAŞLAR´ yazan beyaz tişörtüyle yüzü kapalı bir şekilde poz veren dadaş asker, operasyon için girdiği bir evde çekilmiş fotoğrafı.

 

ERHAN ÇELENK VE GÖKHAN KARADENİZ´E DE SELAM GÖNDERDİ

 

Evin duvarına ‘Geldik yoksunuz  #Afrin Dadaş´ yazısını yazdığı görülen Erzurumlu uzman çavuş, paylaşımında B.B. Erzurumsporlu futbolculara da özel bir mesaj gönderiyor. Dadaş asker, fotoğraflı mesajında şunları söylüyor: ‘‘ Afrin den Başta Dadaşlar Grubu olmak üzere Tüm Erzurum ve Erzurum spor sevdalıları na Selam olsun . Adanaspor Maçı Sonrası Bizlere Selam Gönderen Erhan Çelenk Ve Gökhan Karadeniz Başta Olmak Üzere Tüm Futbolcularımızı Yürekten Selamlarını Aldık . Başarılarının Devamını Bekliyor Hepiniz Allah a Emanetsiniz..´´

 

  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/afrintan-selam-var_15950.html