B.B Erzurumspor evinde zorlanmadı

Haber ve Fotoğraflar: Sinan AYDIN
 
RADARHABER / ERZURUM 
 
Spor Toto 1. Ligde, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, konuk ettiği Eskişehirspor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Dostluk çerçevesinde geçen mücadelenin başlama düdüğü ile birlikte BB Erzurumsporlu taraftarlar Eskişehirspor lehine sloganlar attılar. Maça kontrollü başlayan mavi beyazlı takım, 27. dakikada Burhan’ın plase vuruşu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.
 
 
 
İkinci yarıya da hem skor hem deoyun üstünlüğü ile başlayan BB Erzurumspor, 80. dakikada Taylan ve Erhan paslaşmasında topu önünde bulan Taylan'ın kaleci Kayacan’ın solundan topu ağlarla buluşturması sonucu skoru 2-0'a getirdi. 
 
 
 
86. dakikada Ofoedu’nun yaklaşık 30 metreden sert şutunda top kaleci Hakan’ın bakışları arasında filelerle buluştu. Son 5 dakikaya 2-1 önde giren mavi beyazlı takım, son dakikalarda rakip ataklarının sıklaşmasına rağmen mücadeleyi 2-1 kazammasını bildi.
 
 
Bu arada maç boyunca BB Erzurumsporlu taraftarların hem kendi takımlarının atkılarını hem de Eskişehirspor takımının armalarının yer aldığı atkıları salladıkları görüldü.   


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumspor-evinde-zorlanmadi_15971.html