BB Erzurumspor deplasmanda kayıp

RADARHABER / ERZURUM

 

BB Erzurumspor ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı Denizlispor maçından 2-1 yenik ayrıldı.

 

Dış sahada 7, toplamda ise 8´inci yenilgisini alan BB Erzurumspor 37 puanda kaldı ve play off yarışında çok önemli bir avantajdan yararlanamadı. Mavi beyazlı ekibin kalesinde gördüğü gol 32, attığı gol sayısı da 34´e çıktı. Mağlubiyette Denizlispor´un sert oyununa sessiz kalan hakemler önemli rol oynadı.

 

BURHAN OYUNDAN ÇIKINCA

 

BB Erzurumspor´da yenilgiye sebep olan faktörler arasında yıpratıcı özelliği olan ve ekibin en iyi press yapan futbolcusu durumunda bulunan Burhan Eşer´in oyundan çıkması önemli unsur oldu. Yine ekipte oyun kuruculuğu, hava toplarında hakimiyeti önemli olan Abdulkadir Özdemir´in yedekte tutulması da şaşkınlık yarattı.

 

İLK YARIDA ÖNE GEÇTİK AMA..

BB Erzurumspor karşılaşmanın ilk yarısında topla oynama yüzdesi düşük olmakla birlikte oyunun kontrolünü elinde tuttu. Rakip takımı ceza sahası dışında oynamaya mecbur eden mavi beyazlı ekip 20´inci dakikada Mert Nobre´nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Denizli´de yaşayan dadaşların tribün desteği verdiği maçın kalan ilk yarısında Erzurumspor ortasahası rakip takım forvetine atak fırsatı tanımayınca ilk yarı Erzurumspor´un istediği gibi bitti: 0-1.

 

EV SAHİBİ EKİPTEN 2 DEĞİŞİKLİK

 

İlk yarıda ev sahibi ekipten Leandro Kappel, BB Erzurumspor´dan da Burhan Eşer sarı kart gördü.  Denizlispor gol sonrasında Erzurumspor karşısında varlık gösteremeyince, ilk yarıda 2 değişikliğe gitti.  36´da  İsmail Haktan Odabaşı yerini  Berkan Afşarlı´ya, 38´inci dakikada  Ziya Alkurt yerini   Cihan Özkaymak´ bıraktı.

 

DENİZLİSPOR PENALTIDAN YARARLANAMADI

 

Mavi Beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısına değişiklik yapmadan çıktı. 47´inci dakikada Denizlispor´un kazandığı penaltıyı Leandro Deyrınıo Kappel değerlendiremedi. Mavibeyazlılara nefes aldıran pozisyonun ardından BB Erzurumspor yeniden oyunun hakimiyetini eline geçirdi. 56´da ev sahibi ekipten Cenk Güvenç sarı kart gördü.  Denizlispor´da Kerem Can Akyüz yerini  Veli Acar´a bıraktı. Ev sahibi ekip 3 değişiklik hakkını da kullandı.

 

7 DAKİKADA 2 GOL

 

Karşılaşmanın 68´inci dakikasında BB Erzurumspor kalesinde beraberlik golünü gördü. Denizlispor´dan Mehmet Akyüz attığı golle beraberliği sağladı: 1-1. Golden sonra mavi beyazlı takım ilk değişikliğini yaptı, sarı kartı olan Burhan Eşer yerini Demba Savage´ye bıraktı. 74´te  Gökhan Karadeniz oyuna girdi Taylan Antalyalı kulübeye gitti. Değişiklikten 1 dakika sonra Mehmet Akyüz takımını öne geçirdi: 2-1.  81´de Mert Nobre yerini Christian Bekamenga´ya bıraktı. Oyunun sertleşmesi sonrası Hakan Arslan ve Jasmin sarı kart gördü.

 

29 EKİM 2017´DEKİ MAÇ

BB Erzurumspor sezonun ilk yarısında 29 Ekim 2017´de Denizlispor´u evinde ağırlamış,  karşılaşmayı Hamza, Erhan ve Lokman Gör´ün(2) attığı gollerle 4-1 kazanmıştı.Erzurumspor maçı, Kaya, Stephane Acka(Tolga Ünlü), Mehmet Ozan, Abdulkadir Özdemir (Mansaly), Hamza Younes, Burhan Eşer, Hakan, Taylan, Lokman Gör, Jasmin Scuk, Erhan Çelenk (Gökhan Karadeniz)´den oluşan kadrosuyla tamamlamıştı. Maç sonrası özellikle sosyal meydana Mehmet Altıparmak'a büyük tepki vardı. Taraftarlar, Mehmet Altıparmak'ı hücum oynamayı seven bir takımı defansa hapsederek gol yemesine neden olmakla suçladı. 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumspor-deplasmanda-kayip_15995.html