AK Parti'de rekora doğru

 

Nesrin ÇETİNKAYA'nın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, milletvekilliği için aday adayı olanlara seslendi. Başkan Öz, “Partimizden aday adayı olanlara, ilçe teşkilatlarını ziyaret etmelerini ve mutlaka bir araya gelmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kanal 25´te yayınlanan “Biz Bize Erzurum” adlı programa konuk oldu. Naci Ergen´in hazırlayıp sunduğu programda, Nokta Medya Editörü Samet Özünal ile Günebakış Gazetesi Yayın Yönetmeni Mahmut Akdağ´ın sorularını yanıtlayan Başkan Öz, seçim sürecine dair bilgiler aktardı.

Milletvekilliği aday adaylığı için başvuru süresinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Biz aday adaylarımıza hep şu tavsiyede bulunuyoruz: İlçe teşkilatlarına gidin, yöneticilerimizle tanışın, bir araya gelin. Çünkü temayül yoklamalarında bu ziyaretlerin faydası büyük olacak” ifadelerini kullandı.

 

ADAY ADAYLARINA TEMAYÜL YOKLAMASI

 

AK Parti´den Erzurum için milletvekili aday adaylığına başvuranların sayısının 130´u aştığını açıklayan Başkan Öz, 2 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar bu rakamın daha da artacağını kaydetti. AK Parti´nin Erzurum´da kendi rekorunu kıracağını ifade eden Öz, 5 Mayıs Cumartesi günü de aday adayları için temayül yoklaması gerçekleştireceklerini dile getirdi. Temayül yoklamasında ilçe teşkilat yöneticilerinin, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinin oy kullanacağını anlatan Öz, “Temayül yoklamasından çıkan sonuçlar genel merkezle paylaşılacak. Aday adayları sonraki süreçte mülakat için Ankara´ya davet edilecek.” diye konuştu.   



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/ak-partide-rekora-dogru_16202.html