AK Parti'den müracaatını yapan ilçelere koşuyor

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

AK Parti Erzurum il teşkilatına aday adaylığı müracaatı yapan isimler, aracının yakıt deposunu doldurup yanına da danışmanını alarak ilçe turuna çıkıyor. İl teşkilatının talimatı olan ve ilk kez uygulanan bu yöntemle, birçok isim ilk kez tanıştığı isimlerle sohbet edip destek istiyor. Bu yolla, parti içi kaynaşmanın daha da pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Erken seçim kararının alınmasının ardından Ak Parti Erzurum İl teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. 150´ye yakın ismin Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunduğu Ak Parti Erzurum İl teşkilatında, bu seçim öncesi farklı bir çalışmaya imza atılıyor. İl Başkanı Mehmet Emin Öz´ün direktifleri sonrası bütün aday adayları müracaatını yapar yapmaz ilk iş olarak ilçe turlarına çıkıyor. Genel merkezin talimatı olduğu öğrenilen bu uygulama ile, AK Parti içerisinde bir siyasi kaynaşmanın amaçlandığı ifade ediliyor.

 

AK PARTİ´DE TÜM ADAY ADAYLARI İLÇE YOLLARINI AŞINDIRIYOR

 

Siyasette tanınmış isimlerin yanı sıra renkli simalarında başvuru yaptığı Ak Parti´de, müracaat dilekçesini veren aracına benzinini, yanına da danışmanı alarak Erzurum´un ilçelerini ziyaret için yola koyuluyor. Şuana kadar bütün aday adayları, Tekman´dan Karayazı´ya, Köprüköy´den Horasan´a ve Çat´a kadar Erzurum´un tüm ilçelerini ziyaret ediyor. İlk önce ilçe teşkilatını ziyaret edip temayül öncesi destek isteyen aday adayları, daha sonra ise ilçe halkı ile bir araya geliyorlar.

 

HER ADAY ADAYI ZİYARETLERİNİ FACEBOOK´TAKİ ÖZEL SAYFASINDAN DUYURUYOR

 

Aday adayları, ziyaretlerini gerek yazılı ve görsel basında gerekse, kendi adlarına Facebook´ta oluşturdukları aday adayı sayfasından duyuruyor. Hal böyle olunca, aday adayları ile arkadaş olan kişiler de o ismin o gün nerelere ziyaret gerçekleştirdiğinden haberdar oluyorlar. Kimi aday adayı araç içerisinde çalışırken çektirdiği fotoğrafını paylaşıp seçim çalışması için yollara düştüğünü görüntülü olarak ortaya koyuyor kimi aday adayı ise gittiği ilçenin Ak parti İlçe başkanı ile sohbet esnasında çektirdiği fotoğrafını paylaşıyor. Birçoğunun ilk kez tanışma fırsatı bulduğu bu uygulama, AK Parti içerisinde görev alan tüm kişilerin birbiri ile daha sıkı kaynaşmasına da vesile oluyor.  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/ak-partiden-muracaatini-yapan-ilcelere-kosuyor_16211.html