Geliyoruz...Bekle Bizi Süper Lig

RADARHABER / ERZURUM

Spor Toto 1.Lig’den Süper Lig’e çıkacak son takımın belirleneceği play-off yarı final ikinci maçında, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’u 2-1 mağlup ederek finale çıkan ilk takım oldu. Play-Off yarı final ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 11.Mayıs  Cuma günü sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 4-3 mağlup etmişti. Hakemin maçın son düdüğünü çalması ile birlikte Ümraniye Stadı’nda Erzurumspor taraftarları büyük sevinç yaşarken aynı dakikalarda Erzurum’da cadde ve sokaklarda finale çıkmanın coşkusu yaşandı.

 

VAR SİSTEMİ BİZE UĞURLU GELDİ

 

Cumhuriyet Caddesi ve Havuzbaşı Kent Meydanı’nda toplanan Erzurum halkı final bileti almanın mutluluğunu doyasıya kutladı. Final müsabakası 19 Mayıs Cumartesi günü, sezon başında ilan edildiği üzere Bursa’da oynanacak. Bu arada ikinci maçta ta BB Erzurumspor'un ilk golü Video Hakem Uygulaması (VAR) sistemi ile verildi. İlk maçta ta Dadaşlar VAR sistemi ile bir penaltı kazanarak Ümraniyespor'u 4-3 yenmişti.  

 

MEHMET ALTIPARMAK: İNŞALLAH SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ

 

  

Ümraniyespor’u 2-1 mağlup ederek 2 maç sonunda Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali’ne yükselmeyi başaran BŞB Erzurumspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “İnşallah Süper Lig’e çıkacağız” dedi. Spor Toto 1. Lig Play-Off ilk maçında sahasında Ümraniyespor’u 4-3 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci maçta rakibini deplasmanda 2-1 yenerek finale yükselmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, “Çok mutluyuz. Çok istediğimiz, arzu ettiğimiz finali yakaladık. Emeği geçen herkese, en büyük emeği olan futbolculara teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar ne istediysek uyguladılar. İlk maçta galip gelmek çok önemliydi. Rakibin özellikle gol atmaya ihtiyacı vardı. Nasıl oynayacaklarını bilerek önlemlerimizi aldık. Çok istediğimiz galibiyeti elde ettik. Bizim için tesadüf olmadı. Bunu çok hak etmiştik. 7-8 haftalık çıkışımızla finali hak etmiştik. Burada 90 kişi de olsa bizimle olan taraftarlarımıza, bütün sevdiklerimize, başkana, personele, herkese finalimiz hayırlı olsun. İnşallah cumartesi günü kutlamanın en büyüğünü yapıp Süper Lig’e çıkan takım olacağız” ifadelerini kullandı. 

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/geliyoruzbekle-bizi-super-lig_16267.html