''Kurbanım Erzurum'da Kurban Olsun'' kampanyası

 

Sinan AYDIN'ın Haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Gurbette yaşayan Dadaşlar geçen yıl yaptıkları sıla-i rahim kampanyasının bir benzerini, bu kez Kurban bayramı öncesi başlattılar. 

 

Erzurum´un sevilen ismi Murat Balkuş´un da aralarında bulunduğu İstanbul´daki birkaç Erzurumlu tarafından sosyal medyada başlatılan ‘‘Kurbanım Erzurum´da Kurban Olsun´ kampanyası, kısa sürede büyük destek gördü. Murat Balkuş, Facebook´tan yaptığı çağrıda, ‘‘ Bütün Erzurumlu Sanatçıları bu kampanyaya davet ediyorum. Kurbanı Erzurum´a gurban edek.

 

Kurban Bayramın da Türkiye´de ki Erzurumlular Erzurum´a aksın. Yeni bir Kampanya oluşturuyoruz. Kurban Bayramın da Kurbanım Erzurum´da Kurban Olsun.  Gurbette olan Bütün hemşerilerimizi Kurban Bayramın da Erzurum´a davet ediyoruz. Bu etkinliğimizi elden ele ulaştıralım´´ diyerek kampanyayı başlattı.

 

 

 

 

GURBETTEN GELİP KURBANLARINI ERZURUM´DA KESECEKLER

 

Bunun üzerine aynı kampanya metnini paylaşan Gurbetteki Dadaşlar da, ‘‘ Gurbette olan Bütün hemşerilerimizi Kurban Bayramın da Erzurum´a davet ediyoruz. Bu etkinliğimizi elden ele ulaştıralım. Ben varım Murat Balkuş sende var mısın?´´ şeklinde davetlerle isimler etiketlenerek kısa sürede yoğun talebe neden oldular. Gurbetteki binlerce Erzurumlunun katılması beklenen kampanya çerçevesinde kurban bayramına birkaç gün kala otobüslerle ya da kendi özel araçları ile memleketleri Erzurum´a gelecek olan vatandaşların, burada sıla-i rahim edip akrabaları ile birlikte kurbanlarını kesip bayramı geçirdikten sonra tekrar geri dönmeleri bekleniyor. (GÜNEBAKIŞ)  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/-kampanyasi_16562.html