Cemre Tur’dan tatilciler için bayram fırsatı

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’un en prestijli turizm ve seyahat acentesi Cemre Tur, bayram için kolları sıvadı. Cemre Tur’un Kurban Bayramı’na özel Güneydoğu (GAP), Orta ve Doğu Karadeniz turlarıyla tatilciler bu yıl iki bayramı bir arada yaşayacak. Gaziantep Zeugma Müzesi’nden Mardin Midyat’taki Abbara Sokakları’na, Urfa’nın meşhur sıra gecelerinden Nemrut’ta gün doğumuna varıncaya kadar seyahat tutkunlarına birbirinden zengin alternatifler sunan Cemre Tur, bu bayram dileyen tatilcileri Güneydoğu’nun otantik ve mistik ortamıyla, dileyen tatilcileri ise Karadeniz’in eşsiz tabii ve doğal güzellikleriyle buluşturacak. 21-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan GAP, Orta ve Doğu Karadeniz turları için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

 

İSTER GÜNEYDOĞU’YA, İSTER KARADENİZ’E…

 

Cemre Tur ve Seyahat Acentesi Şenollar Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Şenol, Kurban Bayramı’na özel turlarıyla tatilcileri büyük bir fırsatın beklediğini söyledi. Şenol, konforlu bir seyahat imkanı, uzman tur operatörleri ve kusursuz hizmet sunumuyla Cemre Tur’un bu bayramda hem Güneydoğu ve hem de Karadeniz’e özel turlar düzenleyeceğini belirterek, “Dileyen tatilcileri Güneydoğu ile dileyen tatilcileri Karadeniz’le buluşturuyoruz. Güneydoğu turumuzu 21-25 Ağustos tarihlerinde, Karadeniz turumuzu ise, 21-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceğiz” dedi. 

 

BİNLERCE YILLIK TARİH, FARKLI KÜLTÜRLER VE TANIŞMAYA DEĞER HİKAYELER...

 

Gaziantep’te Zeugma Müzesi... Urfa’da sıra gecesi... Mardin Evleri, Midyat’ın Abbara sokakları, 12 bin yıllık tarihiyle Hasankeyf ve Nemrut’ta güneşin doğuşunu görmediyseniz geç kalmış sayılmazsınız...Medeniyetlerin beşiği Mezopotamya’yı Cemre Turizm farkıyla keşfetmeye hazır mısınız? Birbirinden ilginç dev heykellerinin yanı sıra dünyada güneşin doğuşunun ve batışının en güzel izlendiği yer olarak bilinen Nemrut Dağı, renkli kültürü ve lezzetli mutfağıyla Gaziantep, Kara Gül diyarı batık kent Halfeti, eşsiz manevi iklimiyle Peygamberler Şehri Şanlıurfa, mağara evleriyle Hasankeyf, hüzünlü hikâyesiyle Diyarbakır On Gözlü Köprü ve sonsuz misafirperverliğiyle ülkemizin bu güzide şehirleri siz kıymetli misafirlerini bekliyor.

 

21-25 Ağustos 2018 Kurban Bayramı Özel 2 Gece Konaklamalı Baştan Başa GAP Turuyla bayramınız dolu dolu geçsin... İrtibat için:

Telefon                 :  0 (442 ) 235 85 60

Cep Telefonu          :  0 506 137 17 40

E-Posta Adres        :  info@cemretur.com.tr / http://www.senollarturizm.com.tr

Adres                    :  Kazım Karabekir paşa Mahallesi Nenehatun Caddesi No:1 /Z 7 Yakutiye ERZURUM

 

KURBAN BAYRAMINDA KARADENİZ RÜYASI...

 

Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Karadeniz’de mavinin ve yeşilin içerisinde doyumsuz bir yolculuğa hazır mısınız? Mavi ve yeşilin en tok tonlarını taşıyan deniz, gökyüzü ve yeşil bitki örtüsü bu bölgede gözlere mavi ve yeşil bir renk huzmesi sunuyor. Yeşil, zaman zaman o kadar yoğun bir tondadır ki; tek kelime ile gözleri yorar. Dağlardan denize, denizden dağlara bakarken gözler mavi ve yeşilin güzelliği içinde kaybolur gider. Doğal güzelliğinin yanı sıra köklü tarihi ile Karadeniz uçsuz bucaksız ormanları ile adeta misafirlerini kucaklamaktadır.

 

Şehzadeler Şehri Amasya, tarihimizin dönüm noktasının yazıldığı şehirlerden Samsun, tüm yorgunluğunuzu alıp sizlere derin bir nefes aldıracak güzellikte Ordu Boztepe, fındığın diyarı Giresun, hareketli yaşantısı adeta küçük İstanbul diyebileceğiniz Trabzon, saklı cennet Uzungöl ve Ayder Yaylası...

Cemre Turizm farkıyla 21-24 Ağustos 2018 Orta ve Doğu Karadeniz Turu ile bayramınız renklensin... İrtibat için:

Telefon                 :  0 (442 ) 235 85 60

Cep Telefonu          :  0 506 137 17 40

E-Posta Adres        :  info@cemretur.com.tr / http://www.senollarturizm.com.tr

Adres                    :  Kazım Karabekir paşa Mahallesi Nenehatun Caddesi No:1 /Z 7   Yakutiye ERZURUM   



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/cemre-turdan-tatilciler-icin-bayram-firsati_16679.html