Hatıra fotoğrafı çektirmek isterken şehit oldu

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Kilis´teki askeri birliğinde hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Erzurumlu asker Can Yılmaz, silahının ateş alması sonucu şehit oldu. Terhisine 3 gün kala şehit olan askerin, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar duygulandırdı. Horasan İlçesi'ne bağlı Aktaş köyü nüfusuna kayıtlı Can Yılmaz´ın acı haberi, İstanbul´da bulunan ailesine ulaştı. 1´inci Hudut Alay Komutanlığı Gülbaba (Martavan) Piyade Hudut Taburu Darmık Hudut Karakolunda görev yapan Can Yılmaz, terhisine 3 gün kala MG3 mevziinde hatıra fotoğrafı çektirme isterken, silahın ateş alması sonucu şehit oldu.

 

TERHİSİNE 3 GÜN VARDI

 

Erzurum'un Horasan ilçesi Aktaş köyü nüfusuna kayıtlı olan Can Yılmaz'ın cenazesi, Adlı Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından İstanbul Sancaktepe Abdurrahman Gazi Mahallesi´ndeki baba ocağına gönderildi. Yılmaz´ın terhisine 3 gün kala şehit olduğu öğrenildi. Can Yılmaz'´ın ailesi, evlatlarının Cuma günü terhis olarak baba ocağına dönmesini beklerken şehit haberi ile büyük acı yaşadı. Alınan acı haberin ardından şehidin baba evine, büyük Türk bayrağı asıldı.

 

 

ŞEHİDİN SON PAYLAŞIMLARI DUYGULANDIRDI

 

Terhisine 3 gün kala şehit olan Can Yılmaz´ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar ise duygulandırdı. Şehidin, ‘Bizim Vatan Sevgimiz; Kulağımıza Okunan(Ezan)İle Başladı. Arkamızdan Okunan (Sela) İle Biter´ paylaşımına arkadaşları tarafından çok sayıda taziye mesajı yorumu yapıldı. Şehidin, uzakta olan arkadaşları ve dostları sosyal medya hesabından taziyelerini iletiyor. Can Yılmaz bir başka paylaşımında ‘Sonunda kavuşmak varsa özlemek güzeldir´ derken, yine arkadaşları ile çekildiği bir fotoğraf paylaşımının altına ise, ‘ Biz de bilirdik mehtaplı gecelerde yar koynunda uyumayı ama doğarken yemin ettik hudutta vatanı korumayı´ notunu düşmüş. (Günebakış)  

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/18/hatira-fotografi-cektirmek-isterken-sehit-oldu_17315.html