Canan Uçar: 31 Mart'ta Palandöken'e İYİ'lik yapın

RADARHABER / ERZURUM

İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İYİ Parti’nin iddialı olduğu ilçelerden biri olan Palandöken’de çalmadık kapı bırakmamaya gayret eden Başkan Adayı Canan Uçar, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Abdurrahman Gazi Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi’nde seçmenlerle bir araya geldi. İlk durağı Abdurrahman Gazi Mahallesi olan Canan Uçar, Palandöken çay evine girerek hem çay içti hem de vatandaşlardan destek istedi.

 

 

Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp hem kendini tanıtan hem de projelerini anlatan İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, ''31 Mart'ta Palandöken'e iyilik yapın ve bize yetkiyi verin'' dedi.

 

 

Gününün büyük bir kısmını ziyaretlere ayıran Uçar'ın bir diğer durağı ise Yunusemre Mahallesi'ne bağlı 3 küme evler oldu. Bulunduğu ortamda etrafında toplanan büyük kalabalığı ve ilgiyi görünce sevindiği gözlenen Canan Uçar, fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, halkın derdi ile dertlenen bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını söyledi.

 

 

Canan Uçar'ın son durağı ise Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği oldu. Burada dernek yöneticileriyle bir süre görüşen Uçar, kentin meselelerine çözüm bulmak için şehirde ki tüm sivil toplum kuruluşları ve derneklerle temas halinde olacaklarını söyledi.



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/canan-ucar-31-martlik-yapin_17687.html