Erzurum İçin Ökkeş Usta Vakti

RADARHABER / ERZURUM

Sektöründe 20 yıllık tecrübenin “en tatlı” hali olan Tatlıcı Ökkeş Usta, 35 çeşide ulaşan sütlü ve şerbetli tatlılarıyla Ramazanda da Erzurum’un yine vazgeçilmezi olacak. Ökkeş Usta, sofraları süsleyip, ağızları tatlandırmaya bu yılın Ramazan ayında da devam edecek. Sektöründe 20 yıllık tecrübenin ''en tatlı'' hali olan Ökkeş Usta, 35 çeşide ulaşan sütlü ve şerbetli tatlılarıyla Erzurum'un yine vazgeçilmezi olacak. Tatlıcılıkta Erzurum'un müseccel bir markası olan Ökkeş Usta'da, Ramazan ayı hazırlıkları tamam. Erzurum'da faaliyet gösteren 4 şubesinin yanında Malatya ve Elazığ'da da ağızları tatlandıran Ökkeş Usta, sınırların ötesine de uzanmış ve ilk yurt dışı şubesini ise Paris'te hizmete açmıştı. Ramazan ayı konsepti için Erzurum'da dahil olmak üzere tüm şubelerini seferber eden Erzurum'un tatlı markası, zengin ürün yelpazesi ve birbirinden farklı sunumlarıyla yine Ramazan ayının bir numaralı tercihi olacak. 

 

 

ERZURUM İÇİN 'ÖKKEŞ USTA' VAKTİ

 

Tatlıcılıkta bir zincir marka haline gelen Tatlıcı Ökkeş Usta mağazalarının Genel Müdürü Ümit Çağlayan, 20 yıldır damaklarda unutulmaz tatlar bıraktıklarını belirterek, ''Biz yılın her günü tatlıyız ama Ramazan ayında çok daha tatlıyız'' ifadesini kullandı.  Tatlıcı Ökkeş Usta markasının Ramazan ayında çok daha ön planda olmasının sebeplerini; ''bol çeşit'', ''farklı sunum'', ''kafe konsepti'', ''hijyen ve kalite'' olarak sıralayan Çağlayan, hiçbir tatlı mağazasında 35 çeşit ürünün bir arada sunulamayacağına dikkati çekerek, ''Tatlıcı Ökkeş Usta, müşterilerine işte bu ayrıcalığı da tattırıyor. Sayısı 35’e ulaşan sütlü ve şerbetli tatlı çeşitlerimizle Erzurum başta olmak üzere Elazığ ve Malatya'daki şubelerimizde de müdavimlerimizin hizmetinde olacağız'' diye konuştu.

 

 

 

İFTAR ÖNCESİ… İFTAR SONRASI…

 

Günlük ve taze olarak satışa sunulan Ökkeş Usta tatlılarının, tepsiden burma ve dolmaya kadar tüm kadayıf çeşitlerine, baklavadan Şam tatlısına ve tulumbadan halka tatlısına varıncaya dek daha birçok üründen oluştuğunu dile getiren Genel Müdür Ümit Çağlayan, ''Müşterilerimiz Ramazan ayı boyunca günlük ve sıcak tatlılarımızı iftardan önce kolaylıkla temin edebilecekler. Yine iftar sonrasından sahura kadar açık kalacak olan kafe konseptine sahip şubelerimizde soğuk ve sıcak içecekler eşliğinde tatlı sunumlarımız da olacak'' şeklinde konuştu.

 

TATLICI ÖKKEŞ USTA HER YERDE

 

Tatlıcı Ökkeş Usta şubelerinin 3'ünün Cumhuriyet Caddesi üzerinde, diğerinin ise, Çaykara Caddesi'nde hizmet verdiğini hatırlatan Müdür Çağlayan, ''Şubelerimizin biri Palerium AVM'nin hemen yanında, diğeri onun karşısında ve üçüncü şubemiz de, Lalapaşa Camii ile karşılıklı olarak Özel İdare İş Merkezi'nin girişinde yer alıyor. Dördüncü şubemiz de, Çaykara Caddesi'ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin sağ tarafında faaliyet gösteriyor'' dedi.

 

 

 

Tatlıcı Ökkeş Usta'nın, Erzurum haricinde Malatya ve Elazığ, yurt dışında ise Paris'te bir şubesinin bulunduğunu anımsatan Çağlayan, ''Biz, gücümüzü ve enerjimizi yıllardır kaliteden ödün vermeden hizmet ettiğimiz müşterilerimizden alıyoruz'' diye konuştu.

 

KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

 

Öte yandan Ramazan ayında artış gösterecek olan tatlı talebi dolayısıyla üretime çok daha fazla yoğunlaşacaklarını kaydeden Genel Müdür Ümit Çağlayan, Saraybosna Caddesi'ndeki imalathanelerini her zaman olduğu gibi yine kapasitesinin de üzerinde çalıştıracaklarını belirterek, şunları kaydetti: ''Müşterilerimizin beklentilerine cevap verebilmek için yoğun bir tempoyla çalışmak durumunda kalacağız. Her ne olursa olsun, malzeme kalitesinden ve hijyenden en küçük bir taviz bile vermeden üretimimizi sürdürecek ve Ramazan ayı boyunca sadece sofraları süslemekle kalmayacak, aynı zamanda ağızlarda unutulmaz tatlar da bırakacağız. Müşterilerimizi şubelerimize beklediğimizi bu vesile ile bir kez daha belirtiyor, yurt içi ve yurt dışı siparişler için de, arzu edenlerin www.okkesusta.com.tr adresli internet sitemizi mutlaka ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz''

 

 

    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/22/erzurum-icin-okkes-usta-vakti_17877.html