B.B Erzurumspor'un Malatya Mesaisi Başladı

 

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hafta sonu oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Dün topbaşı yapan Mavi Beyazlı futbolcular, Doğu derbisi olarak lanse edilen deplasman maçından puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor. B.B Erzurumspor  Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbolcuları Malatyaspor maçına teknik ve psikolojik açıdan hazırlıyor.  

 

MORALLER İYİ

 

Milli maç arasını Antalya kampı ile değerlendiren B.B Erzurumspor, 4 maçta topladığı 10 puan ile ligde kalma umutlarını artırdı. Üst üste alınan galibiyetler futbolcularda morallerin en üst seviyeye ulaşmasına neden oldu.  Taraftarıyla bütünleşen Mavi beyazlı kulüp, şimdilerde ligde kalma hesaplarını en ince ayrıntısına kadar yapıyor. Malatyaspor maçından alınacak bir galibiyetin Fenerbahçe maçı öncesi büyük avantaj sağlayacağının bilincinde olan B.B Erzurumsporlu futbolcularda hedef puan ya da puanlar almak.  44 puanla 5. sırada bulunan Yeni Malatyaspor’un ligde bulunduğu konum, ev sahibi takımın B.B Erzurumspor maçına rahat çıkmasına neden olacak.

 

 

BİLETLER KISA SÜREDE TÜKENDİ

 

Mavi beyazlı taraftarlar ise, 4 maçta 10 puan toplayarak ligde kalma umutlarını artıran B.B Erzurumspor’u deplasmanda da yalnız bırakmayacak. Doğu derbisi gözüyle de bakılan B.B Erzurumspor Yeni Malatyaspor maçı için konuk ekibe ayrılan biletler kısa sürede tükendi. Yeni Malatyaspor tarafından B.B Erzurumspor taraftarı için ayrılan 1286 bilet kısa sürede satın alındı. Kontenjan açılıp açılmayacağı ise henüz belli olmadı. Dadaşlar, zorlu Malatya maçında da takımlarının yanında olacak ve 90 dakika boyunca desteğini sürdürecek.    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumsporun-malatya-mesaisi-basladi_17888.html