İbrahim'e ölüm hiç yakışmadı

Sina AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’da tartışma yaşadığı kişilerle arasında çıkan kavga sonucu kalbinden bıçaklanan 22 yaşındaki İbrahim Hakkı L., sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Çevresinde sevilen bir isim olarak tanınan İbrahim’in genç yaşta ölümü, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Erzurum’u yasa boğdu.

 

KALBİNDEN BIÇAKLADILAR

 

Erzurum’da dün iftara yakın bir saatte Cumhuriyet caddesi üzerinde meydana gelen kavga olayında, cadde üzerinde karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki taraf arasında sözlü tartışma başladı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen olayda, Z.Ç. yanında taşıdığı bıçakla İbrahim Hakkı L.’yi kalbinden bıçakladı. Tartışma devam ederken, bıçaklanan şahsın yakınları ile diğer guruplar arasında yumruklu kavga devam etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

 

ÖLÜMÜ İLE HERKESİ YASA BOĞDU

 

Olayı yatıştıran Polis kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı. İbrahim Hakkı L.’yi kalbinden bıçaklayan zanlı Z.Ç. ise ayrıca gözaltına alındı. Hastanede ameliyata alınan İbrahim Hakkı L., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İbrahim’in genç yaşta ölümü, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Erzurum’u yasa boğdu. İbrahim’in gülerken çektirdiği ve arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları görenler, İbrahim’e ölümü yakıştıramadı. İbrahim Hakkı L., yapılan otopsinin ardından Muratpaşa Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip aile kabristanında toprağa verildi. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.   



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/ibrahime-olum-hic-yakismadi_17936.html