Erzurum'da top oynama kavgasında kan aktı

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum’da iki gurup arasında 'top oynama' tartışması ile başlayan kavgada kan aktı. Bir kişi, iki garsonu silahla vurdu. Gece saatlerinde Palandöken ilçesi Adnan Menderes mahallesinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişti. Bir kafede çalışan iki garson, sabah saatlerinde iş yerinin arka tarafında top oynarken E.A. ve kardeşi C.A. ile tartışma yaşadı. “Burada top oynayamazsınız” diyen iki ka5rdeşle garsonlar arasında yaşanan tartışmada, küfürler savruldu bıçaklar çekildi. Tarafları çevredfeki esnaf ayırdı. Aynı olayın akşam bölümünde ise kan aktı.

 

SİLAHLA MEKANI BASTILAR

 

Alkol aldığı iddia edilen E.A. ve C.A., yanlarında bir arkadaşlarıyla iş yerini bastı. Güvenlik kamerasına da saniye sabniye yansıyan görüntülerde, E.A. araçtan indikten sonra elindeki silahı beline sokarak iş yerine girip garsonlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.A. belindeki silahı çıkararak O. ve E: adlı garsonlara 2 el ateş etti. Garsonların birini göğsünde diğerini ise karın bölgesinden vuran E.A., olay yerinden kaçmak isterken yaşanan arbede ise yanlışlıkla kardeşi C.A.’yı kolundan vurdu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

 

POLİSTEN KAÇAMADILAR

 

Durumları ağır olan yaralılar Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri ise olay yerinden uzaklaşan zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yaralı olan C.A. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü tahkikat sürüyor. 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/erzurumda-top-oynama-kavgasinda-kan-akti_18027.html