Özge Can insanlık adına dünyaları bağışladı!

 

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

Dadaş kızı Özge Can, kumbarasında biriktirdiği paranın bir kısmı ile Afrika’daki çocuklara kurban gönderdi, bir kısmını ise kardeşleri adına  ‘‘Afrika’daki kardeşlerimiz su içebilsinler’’ diyerek TDV'nin su kuyusu kampanyasına bağışladı. Erzurum’da yaşayan Özge Can, biriktirdiği harçlıkları ile Afrika’daki çocuklara kurban göndererek büyük bir iyilik hareketine imza attı. Kurban bayramına sayılı günler kala, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerek il ve gerekse ilçe müftülükleri ile yapılan ortak çalışma vekaleten kurban bağışı kampanyaları sürdürülüyor.

 

KENDİSİ KÜÇÜK AMA YÜREĞİ BÜYÜK BAĞIŞCI

 

Hayırsever vatandaşların bağışlayacakları kurbanların yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı vekaleten kurban bağışı kampanyaları, kimiz zaman kendi küçük ama yüreği büyük bağışçılar çıkmasına da vesile oluyor. Tıpkı, Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan minik Özge Can gibi…Oltulu yardımsever Özge, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Oltu Şubesinde başvurarak duygusal anların yaşanmasına neden olan bir yardımda bulundu.

 

 

AFRİKA’DAKİ ÇOCUKLARA KURBAN BAĞIŞLADI

 

Özge, minicik yüreğindeki şefkatle koskoca Afrika kıtasında ki bütün çocukları sarmaya çalıştı. Özge Can, biriktirdiği harçlıkları ile ilçe müftülüğüne gitti ve ‘‘ben Afrika’daki çocuklara kurban göndermek istiyorum’’ dedi. Yurtdışı kurban bağış kampanyasına 725 TL bağışta bulunan Özge, bununla da yetinmeyip arta kalan parayı da kardeşleri Elif ve Gamze adına, ‘‘Afrika’daki kardeşlerimiz su içebilsinler’’ diyerek TDV'nin su kuyusu kampanyasına bağışladı. Özge Can’ın bu yardımseverleri, başta Müftülük personeli olmak üzere o orada bulunanların duygusal anlar yaşamasına, bazılarının ise gözünden yaş akmasına neden oldu. Özge Can, çok mutlu ve huzurlu olduğunu söyleyerek, ‘‘ Allah’ım yaptığımız yardımları kabul etsin’’ dedi.    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/ozge-can-insanlik-adina-dunyalari-bagisladi_18138.html