Çalışkan Müdürü Uğurlama Kuyruğu

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

Başarılı bürokratlar bir bir Erzurum’dan gönderiliyor. Buna en son örnek, Şaban Bıyıklı oldu. Görevde bulunduğu sürede örnek çalışmalara imza atan Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’ne atandı. Bıyıklı’nın Bolu’ya tayin edilmesi, kurum personelini de üzdü. ​Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Şaban Bıyıklı, yeni görev yerine başlamak üzere personelle vedalaşarak Erzurum’dan ayrıldı. Vedalaşma töreninde uzun bir uğurlama kuyruğu oluştu.

 

 

 

‘‘GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM’’

 

Bakanlığın 06.09.2019 tarih ve 328 sayılı olurları ile Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne ataması yapılan Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, personeli ile vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada konuşan Şaban Bıyıklı, ‘‘Erzurum’da görev yaptığım sürece sizlerle çalışmaktan çok mutluydum. Makamlar ve mevkiler gelip geçici önemli olan buradan güzel anılarla ayrılmaktır. Bende buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Haklarınızı helal edin. Benden tarafta helal olsun’’ dedi.

 

 

Daha sonra personelle hatıra fotoğrafı çekilen Bıyıklı, herkese teşekkür etti. Müdür Bıyıklı, Erzurum’da görev yaptığı süre zarfında, başta Palandöken dağı olmak üzere birçok alanda fidan dikim çalışmaları, yeni orman yollarının açılmasında büyük katkıları ile tanınıyordu.

 

    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/caliskan-muduru-ugurlama-kuyrugu_18253.html