Erzurum Başkente Çıkarma Yapacak

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

Ankara’daki Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (ESAV) gelenek haline getirdiği Erzurum Tanıtım Günleri’nin 7’ncisi için hazırlıklar sürüyor. ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur’un Erzurum’un yanı sıra hazırlık çalışmalarını Ankara’da da sürdürmeye devam ettiği dev etkinlik, Ekim ayının 17’sinde başlayacak ve Başkent’te 4 gün boyunca Erzurum rüzgârları estirecek. Ankara’da gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerle marka olan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nda (ESAV), Erzurum Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor. Anfa Altınpark Expo’da 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri’ne Türkiye’nin dört bir yanından Dadaşlar akın edecek.


ERZURUM İÇİN GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPTILAR

 

 Ankara’daki marka Dadaşlardan olan Veysel Karani Aksungur’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ESAV’da, birbirinden kıymetli yöneticiler de Erzurum için koşturuyor. ESAV’da hemen her gün bir araya gelerek Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğine son şeklini vermeye çalışan Dadaşlar, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmanın yanında, Erzurum Tanıtım Günleri’ne her seferinde yeni bir vizyon kazandırabilmenin mücadelesini veriyor. ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, Erzurum’un çok değerli bir kimlik olduğunu ve Erzurumlu olmanın başlı başlına bir ayrıcalık taşımak anlamına geldiğini ifade ederek, “Böylesine kıymetli bir sermayeye sahip olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız. İlaveten bu ayrıcalığa çok daha fazla değer katmak için de elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

 

ESAV’DA HEYECAN HAT SAFHADA

 

Erzurum Tanıtım Günleri’nin 7’ncisi için hazırlıkların son sürat devam ettiğini dile getiren Aksungur, 17-20 Ekim tarihleri arasında Başkent’te Erzurum rüzgârları eseceğini ifade ederek, “Bu güzide etkinlikte hemşehrilerimizle bir arada olma fırsatı yakalayacağımız için şimdiden çok heyecanlıyız” ifadesini kullandı. Öte yandan Erzurum Tanıtım Günleri organizasyonunun PR ve medya-iletişim direktörlüğünü yürüten Gazeteci Yaşar Çelik ise, etkinliğin çok daha geniş bir etkileşim alanına kavuşabilmesi için yoğun bir mesai harcıyor. Erzurum’da uzun yıllar gazetecilik yapan ve Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliği görevinde de bulunan Yaşar Çelik, basın camiasıyla olan yakın ilişkilerinin yanı sıra Ankara’daki başarılı çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/30/erzurum-baskente-cikarma-yapacak_18328.html