BB Erzurumspor'da hedef Osmanlıspor’u yenmek

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM

TFF 1. Ligin 13. haftasında kendi evinde Osmanlıspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da, bu maçın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, nezaretinde antrenmanlarını devam ettiren futbolcular, son haftalarda alınan puanlar nedeniyle oldukça keyifli görüntü veriyor. Morallerin yüksek olduğu mavi beyazlı takımda, hedef Osmanlıspor’u eli boş göndererek liderlik koltuğuna oturmak. Hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor’u 2-1 yenerek 6 puan değerinde 3 puan alan BB Erzurumspor’da, Pazartesi günü topbaşı yapan futbolcular, dünü de taktik ağırlıklı antrenmanla geçirdiler.

 

BU HAFTA STAD DOLMALI

 

Puanını 21’e çıkararak taraftarına büyük bir sevinç yaşatan BB Erzurumspor’da, hedef bu haftaki maçta stadı doldurmak. Taraftarlara çağrıda bulunan teknik direktör Erkan Sözeri, dadaşları maça davet etti, Erkan Hoca, ‘‘ taraftarlarımızdan bu hafta stadıo doldurmalarını istiyoruz. Osmanlıspor maçı da bizim için önemli ve kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz’’ diye konuştu. Morallerin yüksek olduğu BB Erzurumspor’da, hedef Osmanlıspor’u da yenerek çıkışı sürdürmek. 6 haftadır yenilmeyen Dadaşlar, hem içeride hem de dışarıda galibiyetler alarak sezon sonu gülen taraf olmak istiyor.

 

 

FUTBOLCULARA REHAVET UYARISI

 

Futbolcularına rehavete uyarısı yapan Erkan Sözeri, ‘‘ Takım olarak zamanla istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp hak ettiğimiz galibiyetleri almaya başladık. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Ayağımız yere basmalı ve rehavete kapılmamalıyız’’ dedi. Soğuk havaların gündüz saatleri de etkisini göstermeye başladığı şu günlerde, mavi beyazlı futbolcuların bazılarının içlik giyerek ve atkı sararak antrenmanlara çıktıkları gözleniyor. Kazım Karabekir stadyumunda Cumartesi günü saat 16.30’da oynanacak olan BB Erzurumspor – Osmanlıspor FK maçının yönetecek olan hakem kadrosunun ise bugün açıklanması bekleniyor.

 

 

    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumsporda-hedef-osmanlisporu-yenmek_18475.html