İbrahim yaşam mücadelesini kazandı

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER / ERZURUM 

Erzurum’da 17 kişinin yaralanmasına neden olan siyanürle intihar olayı iddiasının soruşturması sürüyor. Siyanür kullanarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen İbrahim A., hayati tehlikeyi atlatarak sevenlerine büyük sevinç yaşattı. Erzurum'un Aziziye ilçesindeki bir evde önceki gün yaşanan olay, ilde şok etkisi yaratmıştı. Kimyasal madde içtiği iddia edilen bir genç ile bu kişiye müdahale sırasında söz konusu maddeden etkilenen aile bireyleri ve sağlık çalışanlarının da aralarında bulunduğu 17 kişi hastaneye kaldırılmıştı.

 

ERZURUM’DA KORKU VE PANİĞE NEDEN OLDU

 

Erzurum'da ailevi sorunlar yaşadığı öğrenilen İbrahim A., iddialara göre siyanür kullanarak yaşamına son vermek istedi. Eve gelen anne ve babası da kimyasaldan etkilendi, olaya müdahale için eve gelen sağlık ekipleri ve apartman sakinlerinin de aralarında bulunduğu 17 kişi da kimyasaldan etkilenerek hastanelik oldu. AFAD ekipleri olayın gerçekleştiği Aziziye ilçesindeki 6 katlı apartmanda inceleme başlattı, apartman ve çevresi karantinaya alındı. Öte yandan intihar girişiminde bulunan İbrahim A.’nın da aralarında bulunduğu 18 kişinin kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi de 1 günlüğüne karantinaya alındı.

 

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI

 

Sağlık durumu ağır olan İbrahim A., günlerdir verdiği yaşam mücadelesini kazandı ve hayati tehlikeyi atlattı. 17 kişinin ve kendisinin etkilendiği siyanür vakasındaki şüpheli İbrahim A., aynı zamanda bir sosyal medya fenomeniydi. Kemal Sunal ve Çukur dizisi videolarıyla tanınan İbrahim A.’nın ailevi sorunlar yaşadığı için intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. İbrahim A.’nın hayati tehlikeyi atlatması, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini büyük bir sevince boğdu.    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/ibrahim-yasam-mucadelesini-kazandi_18479.html