BB Erzurumspor bildiğiniz gibi

RADARHABER / ERZURUM 

BB Erzurumspor, ligin en zayıf ekiplerinden biri olan Adanaspor’a da puan verdi. Taraftarların sabrı taştı, Erkan hoca istifaya davet edildi. BB Erzurumspor'un oynadığı futbolcular ve futbolcuların lakayt davranışları taraftara saç baş yolduruken, yönetimin seyirci kalması ise tepkileri Başkan Hüseyin Üneş’e çeviriyor.  TFF 1. Lig’in 22. haftasında Adanaspor'la deplasmanda karşılaşan BB Erzurumspor, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. 0-0 biten karşılaşma sonrası BB Erzurumspor çok önemli bir maçtan da 2 puan bırakarak ayrıldı. Adeta ligin zayıf takımlarının puan alma tesellisi olan BB Erzurumspor, Boluspor ve İstanbulspor’dan sonra küme düşme mücadelesi veren bir başka takım olan Adanaspor’a da 1 puan hediye etti.

 

ERKAN SÖZERİ GÖNDERİLDİ Mİ?

 

Karşılaşma sonrası teknik direktör Erkan Sözeri’nin görevine son verildiği iddia edildi. Sosyal medyadan da bıu yönde paylaşımlar yapıldı, önemli spoar siteleri kaynak gösterilerek. Yönetim konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Bu arada taraftarlar Erkan Sözeri konusunda ikiye bölündü. Sosyal medyada Erkan Sözeri’ye tepkiler çığ gibi büyürken, taraftarların bir bölümü ise Erkan hocanın iyi bir hoca olduğunu ancak bazı futbolcuların hocayı provoke ettiğini iddia edip bu nedenle bazı futbolcuların süressiz kadro dışı bırakılması gerektiğini savunuyor. Yönetim ise tüm konuşulanlara rağmen sesizliğini sürdürüyor. 

 

 

 

Maçtan dakikalar

1. dakikada Erzurumspor’un atağında defansın arkasına atılan topu alan Emrah’ın aşırtma şutunda meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

33. dakikada Erzurumspor’da topla buluşan Obertan, çalımlarla rakip ceza sahasına sokuldu. Kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda topu önüne alan Emrah, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Emrah’ın sert şutunda kaleci Karacic, topu ayaklarıyla kornere çeldi.

41. dakikada Adanaspor’da Diop topu rakip oyuncudan aldı. Diop, defansın arkasına sarkan Ahmet’e ara pasını gönderdi. Ahmet’in aşırtma vuruşunda kaleci Sehic, topa son anda dokundu ve kornere gönderdi.

64. dakikada sol kanattan atak geliştiren Erzurumspor’da Oltan çalımlarla çizgiye indi. Oltan, topu ceza sahası yayı üzerindeki Ömer’e gönderdi. Ömer, topu bekletmeden arka direğe sokulan Emrah’a gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Emrah’ın sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

 

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Yasin Kol xx, Cemal Bingül xx, Emrah Ünal xx

Adanaspor: Goran xxx, Hakan xx, Seyfettin xx, Canberk xx, Savaş xx, Hakan B. xx (Umut dk. 87 ?), Diop xx, Ahmet xx, Furkan xx (Sami Can dk. 69 x), Eren xx, Eze xx (Roni dk. 57 x)
Yedekler: Mustafa, Özer, Uğurcan, Evren, Sinan, Utku, Bagayoko
Teknik Direktör: Eyüp Arın

BB Erzurumspor: Sehic xx, Aykut xx, Osman xx, Cenk xx (Ömer dk. 62 x), Mücahit xx, Emrah xx, Scuk xx, Murat xx, Obertan xx (Yusuf dk. 84 ?), Sissoko xx (Hamroun dk. 71 x), Oltan xx
Yedekler: Batuhan, Hasan, Mahamadou, Kayacan
Teknik Direktör: Erkan Sözeri
Sarı Kartlar: Diop, Hakan, Roni, Ahmet, Eren (Adanaspor), Murat (BB Erzurumspor)

 

 

 

Erkan Sözeri: 3 puan için gelmiştik

 

Erkan Sözeri, golsüz berabere kaldıkları Adanaspor maçı sonrası, “Maça çok iyi başladık. Buraya 3 puan için gelmiştik. Onu da oynadığımız oyun girdiğimiz pozisyonlarla gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi. Sözeri, “Hesapta yoktu. Maça çok iyi başladık. Sezonun en iyi maç başlangıcını yaptık. 10 dakikada 3-4 gol atabilecek pozisyonlara girdik. Bunları atamazsanız kısır bir sonuçla karşı karşıya kalıyorsunuz. Çok üzgünüz tabii. Buraya 3 puan için gelmiştik. Onu da oynadığımız oyun girdiğimiz pozisyonlarla gösterdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım çok gayretliydiler. Sonuçta berabere kaldık. Artık önümüzde ki Bursaspor maçına odaklanacağız. O maçı içeride kazanıp ortalama 2 puanımızı devam ettirmek en büyük amaç” diye konuştu.

 

Eyüp Arın: Maç gerilimli ve kötü başladı

 

Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın ise şunlşarı söyledi: “Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedikte. Farklı konumdaki iki takımın müsabakasını değerlendirmek bizim açımızdan önemli. Bulunduğumuz konumda bir ateş hattının içerisindeyiz. Bu ateş hattının içerisinden çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun içinde dönüşü olmayan artık maçlar oynuyoruz. Toparlanmak istiyoruz. Camiamızı sevindirmek istiyoruz. Birçok şeyi bir arada yapmaya çalışıyoruz. Maç bulunduğumuz ortam nedeniyle gerilimli ve kötü başladı. Biz sonradan dengeyi sağladık. 2-3 tane pozisyona girip değerlendiremedik. Bizim artık puandan çok puanlara ihtiyacımız var. Ben yine de bu zor süreçte kendi oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kazanamadık ama kaybetmedikte. İnşallah artık başarılı olacağız.



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumspor-bildiginiz-gibi_18636.html