Yağız TV'de şampiyonluk kenetlenmesi

RADARHABER / ERZURUM 

 

BB Erzurumspor’da son günlerde taraftarlar ile hoca ve bazı futbolcular arasında yaşanan gerilimler, internetten yayın yapan Yağız TV’nin Birebir Futbol programında son buldu. Erzurumspor taraftarlarını ekrana kilitleyen programda, değim yerinde ise herkes eteğindeki taşları döktü ve kalan son 9 hafta için camia kenetlendi. Erzurum’un internetten yayın yapan televizyonu olan Yağız TV’deki Birebir Futbol özel yayınına katılan Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ile futbolculardan Emrah Başsan ve İbrahim Akdağ, önemli açıklamalarda bulundular. Moderatörlüğünü usta spor yorumcusu Burak Döşer’in yaptığı programda Gazeteciler Orkun Çizmeli ile Levent Akpınar’ın sorularını cevaplandıran teknik direktör ve futbolcular, BB Erzurumspor’u şampiyon yapmak için mücadele verdiklerini yineleyerek kalan son 9 hafta için camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar.

 

ERKAN SÖZERİ: ELEŞTİRİLER BİZİ AYAKTA TUTAR ANCAK…

 

Burak Döşer, Orkun Çizmeli ve Levent Akpınar’ın sorularını cevaplandıran Erkan Sözeri ve futbolcular, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inandıklarına vurgu yaparak taraftarlardan biraz daha sabırlı olmalarını ve kendilerini sonuna kadar desteklemelerini istediler. Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Eleştiriler bizi ayakta tutar ancak hakaretler değil. Menemensoor maçına beklemediğimiz kadar kötü başladık. Olabilir. Hatalarımızı telafi etmemiz gerekiyor. Futbolcular stres ve baskı altına maçlara çıkıyor. Bazı maçları çok iyi oynayıp çok gol pozisyonuna girmemize rağmen berabere bitirdik. Keçiören maçında olduğu gibi bazı maçlarda da çok kötü oynamamıza rağmen 3 puan aldık. Özellikle Adanaspor maçında 9-10 net pozisyonumuz vardı ancak istediğimiz sonuçla ayrılamadık sahadan. Futbolda böyle şeyler oluyor. İbrahim Akdağ’ın olayı hepimize doping oldu. Osman Çelik gibi sevilen bir oyuncu dahi tepki gördü. Bu demek oluyor ki taraftarımız bu maç için oldukça motive bir şekilde gelmişti. İbrahim’in maç içerisinde yaptıklarını ise doğru bulmuyorum. Bizler profesyonel olmamız gerek. Artık kenetlenelim. Tüm Türkiye’ye şunu gösterelim. Herkesin her şartta maça geldiği Erzurum taraftarı bir oldu tek oldu. Süper Lige çıktı.Biz kocaman bir aileyiz. Golden sonraki sevinçlere bile bakarsak, bu takımın nasıl bir aile olduğunu görebiliriz” diye konuştu.

 

 

 

İBRAHİM AKDAĞ CANLI YAYINDA TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ

 

Taraftarlarla son maçta yaşadığı gerilim adeta galibiyetin önüne geçen İbrahim Akdağ ise, Yağız TV canlı yayınında taraftarlardan özür diledi. Akdağ, "Bütün Erzurumspor Taraftarlarından Özür Dilerim.  Yaptığım profesyonelliğe yakışmayacak ve tasvip edilmeyecek bir durumdu bunun için özür diliyorum. Bu fıtratımdan kaynaklanan ani bir durumdu. Erzurumspor camiasına sesleniyorum. Kötü de başlasak iyi de başlasak bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda o kupayı Erzurum’a getireceğiz” dedi. Son haftalarda performans düşüklüğü nedeniyle kadroya giremeyen Emrah Başsan ise, İbrahim Akdağ ile aralarında sorun olmadığını söyledi. Emrah Başsan, "Erzurumspor'a Canım Feda. Bu Takım Bu Sene Şampiyon Olacak. Kimsenin Şüphesi Olmasın . Eski Emrah İnşallah Hatay Maçında Geri Dönecektir. Aile içinde tartışma her zaman olur. İbrahim benim canım ciğerimdir. Aramızda hiçbir problem yok. Bunu çıkaranlar aile içinde olmayıp, zarar veren insanlardır. Bizim burada tek hedefimiz var. Bu takımı Süper Lig’e çıkarmak. İyisiyle kötüsüyle kötüsü ile çıkarmaktır. Önemli olan çıkarmak. Kadroda olmayabilirim bu takımı desteklemediğim anlamına gelmez. Yarın kadroda ben olurum başkası olmaz. Bunlar gayet doğal şeyler” ifadelerini kullandı. Emrah, Erkan hocanın maç sonu kendisi ile ilgili açıklamalarına sosyal medya hesabından imada bulunarak cevap verdiği iddialarına da açıklık getirerek, ‘‘Instagram paylaşımımın hocam ile ilgili hiçbir alakası yoktu. Bir arkadaşımla yaptığımız bir konuşma esnasında yazdığım bir yazı başka yerlere çekildi. Ben hocama baba gözüyle bakıyorum. Takımımızda dedikodu, art niyet hiçbir zaman olmaz. Biz her zaman Erzurumspor’a zarar gelmemesinden yanayız” şeklinde konuştu.  
    



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/yagiz-tvde-sampiyonluk-kenetlenmesi_18665.html