Erzurumspor'da koronavirüs şoku

RADARHABER / ERZURUM

BB Erzurumspor'da bugün yapılan 2. Covid-19 testi sonucunda 4 futbolcu, teknik heyetten 1 kişi, 1 A Takım personeli ve 5 kulüp çalışanının testi pozitif çıktı. Şüpheli 12 kişi ise testlerin tekrarlanması için hastaneye sevk edildi. TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor, kulüp içinden 11 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. BB Erzurumspor Basın Sözcüsü Ahmet Dal tarafından kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şöyle denildi; "Erzurumsporumuzda bugün yapılan 2. Covid-19 testi sonucu 4 futbolcumuz, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıkmış, buna ilaveten durumu şüpheli olan 12 kişi testlerinin tekrarlanması için hastaneye sevkleri sağlanmıştır."

 

 

Pozitif test sayısının artmasından endişe ediliyor. Bu arada başta testleri pozitif çıkan futbolcular olmak üzere çok sayıda futbolsever, salgına rağmen liglerin oynatılmakta ısrar edilmesintepki gösterdi. Öte yandan başta 4 büyük kulüp olmak üzere, bir çok kulüpten vfutbol camiasından, BB Erzurumspor için çok sayıda geçmiş olsun mesajı yayımlandı. 

 

 

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI!

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yapılan testler sonucu futbolcu ve kulüp personellerinde corona virüsüne rastlanan BB Erzurumspor için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Yapılan kontroller sonucunda futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Covid-19 belirlenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü'ne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/erzurumsporda-koronavirus-soku_18858.html