Süper lige gidişiz ola dönüşüz olmiya

RADARHABER / ERZURUM
BB Erzurumspor, alın teriyle, bileğinin hakkıyla Süper Lig’e geri döndü. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte şehirde coşku tavan yaptı. Erzurum bayram yerine döndü, Dadaşlar sabahlara kadar şampiyonluğu kutladı. Üst üste üç sezon şampiyon olarak tarih yazıp Süper lige çıktıktan sonra geçtiğimiz sezon hakem hatalarıyla küme düşürülen BB Erzurumspor, alın teriyle, bileğinin hakkıyla Süper Lig’e geri döndü. Kendi evinde Ümraniyespor’u ağırlayan mavi-beyazlılar, rakibini 4-1 lık net bir skorla mağlup ederek Süper Lig biletini aldı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte şehirde coşku tavan yaptı. Erzurum bayram yerine döndü, Dadaşlar sabahlara kadar şampiyonluğu kutladı. 
 
 
ERZURUM'DA SÜPER LIG COŞKUSU
 
 
TFF 1. Lig'in 34. haftasında Erzurumspor, evinde Ümraniyespor’u 4-1 yenerek, Süper Lig’e yükseldi. Maçın ardından takım otobüsüyle cadde turuna çıkan yönetim ekibini ve futbolcuları onbinlerce taraftar coşkuyla karşıladı. Galibiyetin ardından futbolcular, üstü açık  takım otobüsüyle Havuzbaşı Kent Meydanına geldi. Otobüsün üzerinde Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor onursal başkanı Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, başkan yadımcısı Ömer Düzgün ve diğer yöneticiler ile, futbolcular ve teknik heyet vardı. Erzurumsporlu taraftarlar takımlarını meşalelerle karşıladı. Daha sonra futbolcular ve taraftarlar karşılıklı olarak tezahüratlar yaptı. Kulüp başkanı Hüseyin Üneş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, takım otobüsünde taraftarlarla beraber BB Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselişini coşkuyla kutladı.
 
 
 
 
SAĞLIK BAKANI KOCA ERZURUMSPOR TARAFTARINI UYARDI
 
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erzurumspor’un Süper Lige çıkmasıyla galibiyet coşkusu yaşayan Erzurumluları hem kutladı hem de yaptığı paylaşımlarla uyardı. Bakan Koca bir paylaşımında, ’’  Süper Lige çıkan Erzurumspor’u kutluyoruz. Erzurumspor camiasının bu başarıyı salgın koşullarını dikkate alarak kutlayacağına inanıyoruz. Şehirde Covid 19 vaka sayıları kontrol altında. Tedbirsiz kutlamalarla bu başarıya gölgv düşürmeyelim’’ dedi. Bakan Koca başka bir paylaşımında ise sosyal medyadan taraftarın galibiyet coşkusunu yaşadığı videoyu paylaşarak, “Erzurumspor- Koronavirüs karşılaşması başladı. Taraftarı, kalabalık olay yerinden centilmence çekilmeye davet ediyorum. Şehirde vaka sayıları kontrol altında kalsın” uyarılarında bulundu. 
 
 
 
ACUN ILICALI’DAN KUTLAMA: SİZİNLE GURUR DUYUYORUM
 
 
BB Erzurumspor'un Süper lige yükselmesini, Süper lig takımlarının bir çoğu da kendi sosyal medya hesaplarınan yaptıkları tebrik mesajları ile kutladılar. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takım, ''Dadaşlar Süper Lig'e hoşgeldiniz'' başlığı ile kutlama mesajlarını yayımladılar. BB Erzurumspor'un her daim yanında olan Erzurumlu ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'da, yayımladığı mesajla Dadaşları kutladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesaplarından yayımladığı tebrik mesajında, '' Süper lige çıkan dadaşları gönülden kutluyorum, sizinle gurur duyuyorum'' dedi. Acun Ilıcalı'nın paylaşımı, binlerce beğeni ve yorum aldı. .
   

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/super-lige-gidisiz-ola-donusuz-olmiya_19051.html