Hüseyin Üneş’ten önemli açıklamalar!

RADARHABER / ERZURUM
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le aralarında soğuk rüzgarların estiği iddia edilen B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, HABERGEN’e konuştu. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Ümraniyespor maçında alınan galibiyetle bir yıllık aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen arasında soğuk rüzgarların estiği yönündeki iddialar, gündemin adeta altını üstüne getirdi. Şampiyonluk sevincinin dahi tam olarak yaşanamadığı mavi beyazlı camiada, ortaya atılan idiaların doğruluğu tartışılırken, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübünde Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen’le aralarında hiçbir problemin bulunmadığını belirterek, Başkan Sekmen’in şampiyonlukta çok ciddi katkısının bulunduğunun altını çizdi. 
 
 
“HİÇBİR PROBLEMİM YOK, OLMAZ DA…” 
 
 
Hafta içinde futbolcuların ve teknik heyetin izne ayrılmasının ardından kendisinin de İstanbul'a döndüğünü ve biraz da ailesiyle vakit geçirmeye gayret gösterdiğini anlatan Başkan Hüseyin Üneş "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in kulübe ve bizlere verdiği büyük desteği hiç kimse tartışamaz. Benim Sayın Başkanımızla hiçbir problemim yok, olmadı da, olmaz da… Ancak şunu da belirtmeliyim ki; bu bir bayrak yarışıdır. Zaten takım Süper Lig’e çıkamasaydı ben de görevi bırakmayı düşünüyordum. Allah’a şükürler olsun ki, takımımız Süper Lig’e yükseldi ve ben de caimaya verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyim. Hafta içerisinde Erzuruma döneceğim ve bir basın toplantısı düzenlerek gelişmeleri değerlendireceğim” dedi. 
 
 
ŞİFO MEHMET’LE SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUZ 

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le hemen hemen hergün görüşme halinde bulunduklarını kaydeden Üneş, “Yeni sezon hazırlıkları ve yapılacak olan tranfserlerle ilgili görüş alışverişlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki süreçte hocamızla bir toplantı yapıp kadro yapılanmasını ele alacağız. Her türlü planımızı yapmışız. Kaldı ki ligler tamamlanmadan önce de Süper Lig için kağıt üzerinde çalışmalarımız vardı. Öyle görünüyor ki, önümüzdeki hafta çok daha net gelişmeler yaşanacak" diye konuştu. (Kaynak: habergen.net)



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/huseyin-unesten-onemli-aciklamalar_19058.html