Başkan Sekmen'den İdlib'e 1000 ev bağışı

Sinan AYDIN'ın -ÖZEL- haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İdlib için 1000 briket ev bağışladı. Başkan Sekmen, İdlib'de inşa edilmek üzere Bin briket ev bağışı yaptı. Sekmen'in bağışına karşı İçişileri Bakanı Süleyman Soylu da, " Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen İdlib'e 1000 briket ev bağışlıyor. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetini dile getirdi. 
 
 
SEKMENDEN İDLİB'E 1000 EV BAĞIŞI
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İdlib'de 50 bin briket ev yapılması için AFAD ve sivil toplum örgütleri tarafından anlamlı bir kampanya başlatılmıştı. AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyasına anlamlı bir destek te Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den geldi. Başkan Sekmen, İdlib'de inşa edilmek üzere 1000 briket ev bağışında bulundu.  İHH İnsani Yardım Vakfı,Hayrat Yardım Derneği, Sadakataşı Derneği ve Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı tarafından AFAD koordinasyıonunda başlatılan İdlibe biriket ev kampanyasında, temel hedef kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumak. Bu konuda hem Türk devleti, hem sivil toplum örgütleri, hem de milletimiz ciddi bir hayır yarışı içerisine dirdi.  
 
 
BAKAN SOYLU'DAN BAŞKAN SEKMEN'E TEŞEKKÜR
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İdlib'de yapılacka 50 bin briket ev kampanyasına katlıda bulunan Başkan Sekmen, her kesimden alkış aldı. Konu ile ilgili daha çönce yaptığı açıklamada '' Gerek AFAD, gerek Kızılay, İHH, Diyanet, Sadakataşı, Deniz Feneri, Beşir Derneği, sivil toplum örgütlerinin yardım kampanyaları var. Bu yardım kampanyalarına karınca kararınca eğer destek olunabilirse kışın bu insanlara orada hem iyi şartlarda barınabilmeyi temin ederiz hem de onların başka maceralara itilmesinin önüne birlikte geçmiş oluruz. Bu bizim için hem bir insanlık görevidir hem de bir komşuluk vazifesidir" diyen İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Erzurum Büyükşejir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in İdlib kampaynasına desteğine de teşekkür etti. Bakan Soylu, sosyal medya hesaplarından da yaptığı teşekkür paylaşımında,   " Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen İdlib'e 1000 briket ev bağışlıyor. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.  


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/18/baskan-sekmene-1000-ev-bagisi_19059.html