Hatayspor-BB Erzurumspor maçı ertelendi

RADARHABER / ERZURUM
Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak Atakaş Hatayspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı, ev sahibi ekipteki corona virüs vakaları nedeniyle ertelendi. BB Erzurumspor ile Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi, ev sahibi ekipten 16 futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ertelendi. 
 
 
16'SI FUTBOLCU19 POZİTİF VAKA
 
 
Güney ekibinde hafta içerisinde 6 futbolcunun Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı duyurulmuştu. Hatayspor'un dün yapılan testlerinde, 10 futbolcu ile birlikte teknik direktör Ömer Erdoğan, bir yönetici ile bir kulüp çalışanın sonuçları da pozitif çıktı. Testlerin yenilenenmesinin ardından yapılan testlerde de sonuç gelmeyince, Hatayspor yönetimi maçın ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. 
 
 
TFF AÇIKLAMA YAPTI
 
 
TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Atakaş Hatayspor ile Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor takımları arasında Antakya Atatürk Stadı'nda 18 Ekim Pazar günü oynanması gereken Süper Lig 5. Hafta müsabakası, Atakaş Hatayspor Kulübü'nün A Takım Listesindeki Covid-19 PCR testi negatif olan oyuncu sayısının 14'ün altına düştüğü tespit edildiğinden Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat hükümleri gereğince ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacaktır." 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/hatayspor-bb-erzurumspor-maci-ertelendi_19225.html