En romantik, komik ve ilginç gelin arabası yazıları...

Sinan AYDIN'ın haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Gelin arabasının arkasına “Mutluyuz!” ya da “Evleniyoruz” yazmak size göre değilse, başka alternatiflere göz atmalısınız. Gazeteniz Günebakış, siz değerli okuyucuları için gelin arabasının arkasına yazabilecek romantik, komik ve ilginç gelin arabası yazılarını bir araya getirdi. Düğünden önce gelin almaya giderken şöyle güzel süslemeli zarif bir gelin arabasına kim hayır diyebilir? Kimse! Sizin için sadece süsleme yeterli değilse pek çok çiftin yaptığı gibi gelin arabanın arkasına gelin arabası sözleri yazabilirsiniz.
 
 
Gelin Arabası Arkası Yazıları Arasından Tarzını Yansıtanı Bul!
 
 
Yazacağınız sözü seçerken hangi tarzın size uygun olacağını düşünüp karar vermelisiniz. Eğer “Oyun bitti” ya da “Kurtarın beni” gibi şeyler yazdırırsanız bu durumun gelin adayının hoşuna gitmeyeceği konusunda sizi önceden uyarıyoruz. Çünkü ikinizin de mutlu olduğu düğün gününüzde böyle bir şey yazmak yersiz olacaktır. Onun yerine ikinizin de hoşuna gidebilecek, insanların yüzünde gülümseme oluşturacak şeyler yazabilirsiniz. Siz de bu şekilde düşünüyorsanız, sizin için bir araya getirdiğimiz alternatifleri inceleyebilirsiniz.
 
 
Romantik Gelin Arabası Yazıları
 
 
Aşkınızla herkesi büyüleyen, romantik bir çiftseniz gelin arabasının arkasına romantik bir söz yazarak bunu herkese gösterebilirsiniz. İşte ilgini çekebilecek birkaç öneri:
Dünyalar sizin olsun, dünya güzeli benim oldu!
Meleğimi aldım, cennete gidiyorum!
 
 
Gökyüzümü yerde buldum!
Seni ömrüme yazdım.
Son durak mutluluk!
Alyazmalım
Bir dilek tuttum, kabul oldu!
Bundan sonra seveceğim kız bizim kızımız olacak.
Dünya O’ydu, O da benim oldu!
Sonsuza kadar mutlu yaşadılar...
Mutlu son!
 
 
Komik Gelin Arabası Yazıları
 
Müstakbel eşinizle bir araya geldiğinizde yaptığınız esprilerle herkesi güldürüyor musunuz? Öyleyse sizin gelin arabası yazınız görenleri güldürecek bir şey olmalı. Bu gelin arabası sözlerinden birini deneyebilirsiniz:
Evleniyoruz, mutluyuz! 72 bin lira borçluyuz!
Bu odun senin için yanacak!
Damadı aldım gidiyorum!
Elveda 500 dakika
Bi biskrem verdim kandırdım!
Aşkın önünde durulmaz, çarpar!
Zor oldu ama aldım!
Deli gibi sevdik, manyak gibi evlendik!
Çok borçluyuz, altın takın!
Aşkımız Keçiören metrosu gibi hiç bitmesin...
 
 
İlginç Gelin Arabası Yazıları
 
 
Hem komik hem farklı bir gelin arabası sözü istiyorsanız ilginç gelin arabası yazılarına göz atmalısınız. İçlerinden siz ve müstakbel eşinize uygun bir tane bulabilirsiniz. Sizin için birkaç alternatif:
 
Nikah memurunu derhal görevine davet ediyoruz!
Sevenlere selam, mutluluğa devam!
Reklamlar bitti, film başlıyor!
Türev almış adamım, seni mi alamayacağım?
Hiç kıskanma ne olur, sev senin de olur.
Açılın! Gelin geliyor!
Üzülme annesi, kızın kalbimin bitanesi!
Eller sevdi, ben aldım.
Evleniyoruz! Ne evleniyor muyuz?!
2567 gün sonunda nihayet!
Rüyada mıyız ne?!
 
 
Gelin Arabası Plaka Yazıları
 
 
Gelin arabanı süslemek için kullanacağınız yazıları plakanıza yapıştırabilirsiniz. Yazıları anlamlı olacak şekilde ikiye bölerek ilk kısmını öne, ikinci kısmını da arkaya koyarak farklılık yaratabilirsiniz. Özellikle komik gelin arabası yazıları bunun için çok uygun. Yukarıda verdiğimiz örneklerden "Evleniyoruz! Ne evleniyor muyuz?!" yazısında ilk cümleyi ön plakaya, ikinci kısmı arka plakaya yapıştırarak esprinin etkisini daha da arttırabilirsiniz.
 
 
Gelin Arabası Arka Cam Yazıları
 
Gelin arabası yazılarını kullanabileceği bir diğer yer ise arka cam. Arka cam için romantik ve ilginç gelin arabası yazılarının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu tarz yazılar daha uzun olduğundan geniş alana ihtiyaç duyabiliyor. Arka cama söz yazmak yerine eşinin ve senin baş harflerinizi ya da isimlerinizi de yazabilirsiniz.


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/31/en-romantik-komik-ve-ilginc-gelin-arabasi-yazilari_19364.html