BB Erzurumspor'a acil eylem planı gerek!

RADARHABER / ERZURUM
Süper ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren ancak Göztepe'ye mağlup olarak düşme hattında çok zor bir viraja giren BB Erzurumspor, camiada tüm planları alt üst etti. Ligde son dört maçından galibiyet alamayan Erzurumspor, rakiplerinin kazandığı haftada büyük bir hüsran yaşattı. Göztepe karşısında ilk yarıda kötü 2. yarıda ise diri bir oyun ortaya koyan Dadaşlar, Sarı kırmızılı ekibe 3 - 1 yenilmekten kurtulamazken, Da Costa'nın kırmızı kart görmesi ve buna paralel olarak Omolo'nun da sarı kart görerek Trabzonspor maçında cezalı duruma düşmesi, takımda ayrı bir sorun teşkil etti.
 
 
 
''GALİBİYET PRİMLERİ VERİLMELİ, MORALLER YÜKSEK TUTULMALI...''
 
 
Son 12 haftasına girilen Süper ligde, ateş hattından bir türlü kurtulamayan ve eline geçirdiği avantajları da iyi değerlendiremeyen mavi beyazlı takım, taraftarlarını da umutsuzluğa sevk etti. Kahrolan taraftarlar, şehrin protokolünün gerekirse toplantılar yaparak acil eylem planı oluşturması gerektiğini savundular. "Futbolculara galibiyet primleri de dahil çeşitli destek ve moraller verilmeli, takımın sezon sonunda ligde kalması için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmeli" diyen taraftarlar, aksi halde mavi beyazlı takımın küme düşeceğini hatırlattılar. 
 
 
"BB ERZURUMSPOR DÜŞERSE HERKES KAYBEDER" 
 
 
"BB Erzurumspor düşerse herkes kaybeder diyen taraftarlar, " Şehirdeki esnaf ta kaybeder, dağdaki otel de kaybeder. Erzurumspor, Erzurum'un tuzim elçisidir. Şehrin imajıdır, çok derli bir markasıdırhatırlatmasında bulundular. 

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/bb-erzurumspora-acil-eylem-plani-gerek_19588.html