İsmail Kartal Erzurumspor’a çok ayıp etti

RADARHABER / ERZURUM 
Sözleşme imzalayıp, takımın Antalya kampına katılan ve 4 gün boyunca takımı çalıştıran teknik direktör İsmail Kartal, bugün yönetime istifasını sundu. Süper Lig’de zor günler geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Antalyaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu maçtan sonra teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırmıştı. Takımı İsmail Kartal’a emanet eden Mavi Beyazlılar da, tecrübeli teknik adam kendisine yakışmayacak bir tavır sergileyerek istifa etti. 
 
 
ÇOK AYIP ETTİN İSMAİL KARTAL...
 
 
Sözleşme imzalayıp, takımın Antalya kampına katılan ve 4 gün boyunca takımı çalıştıran teknik direktör İsmail Kartal, bugün yönetime istifasını sundu. Takımdan önce Erzurum’a gelerek kulüp tesislerinde Başkan Ömer Düzgün ile biraraya gelen Kartal, “Enerjim, motivasyonum yok” gerekçesiyle görevinden ayrılmak istediğini bildirdi. İsmail Kartal’dan gelen ‘şok talep’ karşısında şaşıran ve nedenlerini sorgulayan Başkan Düzgün, tecrübeli teknik adamdan tatmin edici bir cevap alamasa da, Kartal’ı kararından geri döndüremedi. Taraftar ise kulübü çok amatörce yöneten Ömer Düzgün'ün de istifa etmesini istiyor. 
 
 
KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA TATMİN ETMEDİ...
 
 
BB. Erzurumspor’un sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: 
"Kulübümüz ile 23 Mart Salı günü 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladıktan sonra 24 Mart Çarşamba günü, takımımızın gerçekleştireceği kamp çalışmaları için Antalya’ya giden ve kamp süresince futbol takımımızın başında ekibiyle birlikte antrenmanlara katılan Teknik Direktör İsmail Kartal, bugün yönetim kurulumuza görevden ayrılmak istediğini bildirmiştir.

Yönetim kurulumuzun hiç beklemediği bu talebin nedenlerini “ENERJİM VE MOTİVASYONUM YOK” başlığı altında izah eden İsmail Kartal’ın ayrılık talebi tarafımızca büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. 

İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen Antalya Kampında ayrılık gerekçesini haklı gösterecek herhangi bir hadisenin yaşanmamış olması ve kamp süresince gerek teknik heyet gerekse oyunculardan alınan olumlu geri dönüşler bahse konu sürpriz ayrılık isteğini anlaşılmaz kılmıştır. 

Takdiri spor kamuoyuna bırakıyor, gelişmelerle ilgili bilgilendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağımızı ifade ediyoruz."

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/ismail-kartal-erzurumspora-cok-ayip-etti_19665.html