Erzurum'a şehit ateşi düştü

RADARHABER / ERZURUM
Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör'ün şehadet haberi Erzurum'daki ailesine verildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ihbarı üzerine içinde silahlı şüphelilerin bulunduğu 35 AAE 965 plakalı otomobili takibe aldı. Havran'a kadar süren kovalamacada silahlı çatışma çıktı. Olayda polis memuru Abdulkadir Güngör (30) yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Edremit Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şehit polis memurunun Erzurum'daki ailesine acı haber verildi. 
 
3 ZANLI YAKALANDI
 
 
Olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına alan ekipler, aynı otomobille kaçan diğer şüphelileri de yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sırasında kaçan şüphelilerden Osman Beke, Eray Aykul ve eşi Meral Aykul yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan zanlı Devrim Erdem’in yakalanması için Edremit ilçesinin birçok bölgesinde arama noktası oluşturuldu. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Edremit Narkotik Grup Amirliğine bağlı olarak Havran’da görev ifa eden ekiplerimiz ne yazık ki girdikleri çatışmada bir polis memurumuz şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun. Faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda alacağız. 2 şahıs elde şu anda. İnşallah faili de almak üzereyiz. Polis memurumuz Erzurumlu.”  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/erzuruma-sehit-atesi-dustu_20028.html