Başkan Ahmet Dal'dan birlik-beraberlik çağrısı

RADARHABER / ERZURUM 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal, kongrede Kulübğn A.Ş. olması için karra alınacağını, ilk hedefin transfer tahtasını açmak olduğunu, takımı tekrar Süper Lige çıkarmak için çalışacaklarını açıklayarak taraftarların içini rahatlattı. Başkan Dal, camiaya birlik ve beraberlik içinde çalışma çaprısı yaptı. 
 
 
HİLTON OTELDE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
 
 
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Hilton Otel'in toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan BB.Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal, kongre sürecinin yanı sıra, transfer konusu ve kulübün adının değişip değişmeyeceği yönünde merak edilen konulara açıklık getirdi.
 
 
"TÜM ÇALIŞMALARA HIZ VERECEĞİZ"
 
 
Başkan Dal,''Bu sezonda takımımız 26 Haziran'da çalışmalarına başladı. İnşallah camiamıza yakışır güzel bir sezon geçireceğiz inşallah. 29 Mayıs'ta oynadığımız İstanbulspor maçından bugüne kadar bir takım gelişmeler yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada nasip olursa 3 Ağustos'ta kongremizi yapacağız. Mevcut yönetim yaklaşık iki aydır uğraştığımız transfer tahtası başta olmak üzere çalışmalarımıza hız vereceğiz.
 
 
KONGREDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR OLACAK
 
 
Kongremizde tüm Erzurumspor taraftarını memnun edebilecek açıklamalarımız olacak. Kulübümüzün her zaman eleştiri konusu var. Büyükşehir Belediye yazısı. Bizim bu anlamda herhangi bir çekincemiz yok. Eğer camiadan bu yönde bir talep gelirse kulübün adından BB'yi kaldırıp Erzurumspor olarak yola devam edebiliriz. Bunu Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'le de defaten konuşuyoruz. 
 
 
 
 
EFSANE LOGO GERI DÖNÜYOR
 
 
Aynı zamanda kulübümüzün logusunu Efsane Erzurumsporumuzun logosuna da dönüştürebiliriz. Bir şekilde öze dönüş, bir şekilde samimiyet ve camiada birliktelik adına bu tür çalışmaları planlıyoruz. '' dedi. Başkan Dal, camiaya birlik ve beraberlik içinde çalışma çağrısı yapıp, '' Başka Erzurumspor yok. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Gerek bu kulüpte gerekse diğer Erzurumspor'da görev yapmış başkanlarımızı ve yöneticilerimizi bir araya getirecek bir çalışma yürütüyoruz. " dedi. 
 
 
ACUN ILICALI KONGREYE DAVET EDİLDİ
 
 
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, kulübe bugüne kadar büyük destekleri olan hemşvrimiz Acun Ilıcalı'ya da teşekkür ederek, '' Acun beyin çok dvsteklerini gördük. Destek olmaya da devam edeceğini söyledi. Sayın Acun Ilıcalı'yı 3 Ağustos'ta yapacağımız kongreye davet ettik. Müzait olursda katılmaktan mutluluk duyacağını söyledi. Acun abi inşallah kulübümüze bundan sonrada desteklerini sürürecek'' ifadelerini kullandı. 
 
 
“BİR KÖPRÜNÜN ÜZERINDEYİZ. YA ALTINDA KALACAĞIZ, YA DA ÜZERİNDEN GEÇECEĞİZ”
 
 
Geçtiğimiz sezonlarda Erzurumspor’u soğuk hava üzerinden yıpratmak isteyenlerin olduğunu da belirten Dal, “Transfer dönemi 8 Eylül'de tamamlanıyor. 7 Eylül gece saat 00.00'a kadar bu süreç devam ediyor. Bu sürecin son anına kadar transfer yasağı konusu için elimizden geleni yapacağız ama kulübümüze yük olmadan yapacağız. Çeşitli planlarımızda var her türlü mücadeleyi vereceğiz. 60 milyon diye tabir ettiğimiz konu daha sonrasıyla beraber 100 milyon liranın üzerine tekabül ediyor. Burada futbol oynanır mı cümlesinin kurulduğu yerden her yıl 70 takımı ağırlayan bir yere ev sahipliği yapan bir şehre dönüştük. Bu anlamda bizim futboldan alacağımız çok şey var. Transfer tahtasını açarız, transfer yaparız ama sahnın içerisinde futbol oynanırken attığınız golü hakem vermezse, ofsayttan gol yerseniz, VAR kameraları yanlış çizgiler çekerse ve belli başlı spor yazarları Erzurumspor’u şehir üzerinden, soğuk üzerinden yıpratmaya çalışırsa bizim transfer yapmamızın da bir anlamı olmuyor. Geçen sezon 22 oyuncu transfer ettik. Bugün mevcut federasyon başkanımız başta olmak üzere tamamen bağımsız olduğuna inanarak güvenerek hepsine de hayırlı olsun diyorum. Biz artık Erzurumspor’un hakkının yenmemesi için bütün olayların ve süreçlerin takipçisi olacağız. Şu an köprünün üzerindeyiz. Ya köprü yıkılacak altında kalacağız ya da üzerinden geçip kulübümüzü kalıcı gelirlerle geleceğe taşıyacağız. Yeni sezonda bir yenilik getireceğiz. Öneri sistemi gibi olacak ve taraftarlarımızla zaman zaman bir araya geleceğiz. Onların kulübe belki gelir getirecek projeleri ve belki bizim kendimizin görmediği hatalarımızı onlar bize söyleyip gösterecekler. Kongrede şirketleşme kararı alacağız. Kulübümüzü şirketleştirip kalıcı gelir sağlamaya çalışacağız” dedi.

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/baskan-ahmet-daldan-birlik-beraberlik-cagrisi_20251.html