Erzurumspor'un 1-8. hafta maç programı açıklandı

RADARHABER / ERZURUM
Spor Toto 1. Lig'de 1 - 8. hafta müsabakalarına ilişkin program belirlendi. 2022-2023 sezonu 12 Ağustos Cuma günü oynanacak Altay-Yılport Samsunspor maçı ile açılacak. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ilk maçında 15 ağustos Pazartesi günü İstanbul temsilcisi Pendikspor'u Kazım Karabekir stadında konuk edecek karşılaşma saat 21:00'da baylayacak. 2. Hafta maçlarında ise mavi beyazlılar 21 ağustos pazar günü İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk olacak. Göztepe Erzurumspor maçının başlama saati ise 21:45. 

Spor toto 1. ligin 3. haftasında B.B Erzurumspor rakibi Yılport Samsunspor olurken, müsabaka 27 ağustos cumartesi günü saati 19:15'de oynanacak. 4. haftada ise temsilcimiz istanbul deplasmanına gidiyor. Mavi beyazlılar 3 eylül cumartesi günü Tuzlaspor ile karşı karşıya gelirken 5. haftayı ise BAY olarak geçirecek.  6. hafta maçlarında ise Erzurumspor Yine deplasmanda Ankara temsilcilerinden Keçiörengücüne konuk olurken, 7. haftada Denizlispor Kazım Karabekir stadında 8 hafta maçlarında ise deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu arada Erzurumspor  Asbaşkanı İdris Akdemir ve kıymetli eşi Zümral Akdemir’in Gökçe Ada adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Habergen.net olarak  İdris Akdemir ve ailesini kutluyor, minik Gökçe Ada’ya sağlıklı bir ömür diliyoruz. 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/erzurumsporun-1-8-hafta-mac-programi-aciklandi_20254.html