Düzgün Marketler 22. şubeyi açtı

RADARHABER / ERZURUM
Erzurum’un yereldeki gururu olan fşirmalar arasına ilk sıralarda yer alan Düzgün Marketler, 22. şubesini Kombina caddesinde hizmete soktu. Düzgün Marketler Grubu, marketler zincirine yeni bir halka daha ekleyerek, hizmet ağını genişletti. Erzurum'un değişik noktalarında 21 şubesi bulunan Düzgün Market, 22'inci şubeyi Kombina caddesinde açmanın mutluluğunu yaşadı. Sade bir tören ile kurdelası kesilen Düzgün Market Kombina şubesine, vatandaşlarda ilk günden büyük ilgi gösterdi. 
 
 
İSKENDER DÜZGÜN: KALİTELİ HİZMET SUNMA İDDİAMIZ VAR
 
 
Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Erzurum’a verdikleri hizmetten gurur duyduklarını ifade ederek, “Yeni bir şubeyi daha müşterilerimizle buluşturmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Halkımıza hizmeti bir şeref olarak görüyoruz."dedi. İskender Düzgün,  "500'e yakın  personelimiz ve 22 şubemizle hizmet vermekteyiz. Şehrin olmadığımız yerlerine ise en kısa sürede ulaşmayı temenni ediyoruz. Büyümek, hizmet vermek zor bir şey ama bunu sizlerle başaracağız. Vatandaşımız Düzgün Marketi her yerde görmek istiyor. Bizlerin kaliteli hizmet sunma iddiası var ve bu iddiayı da uygulayan bir marketiz. Düzgün marketin tüm şubelerinde kaliteli, uygun ve iyi bir hizmeti vatandaşla buluşturuyoruz. Müşterimizin bizi tercih etmesi elbette büyümemize sebep oluyor inşallah bu başarımızı diğer şubelerle artırır ve personel sayımızı artırırız" şeklinde konuştu. 
 
 
 
 
ÖMER DÜZGÜN: YERELDE HİZMET EDEN ZİNCİRLERİN ÇOĞALMASI TARAFTARIYIM

 

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Düzgün ise, “22. şubemizi açtığımız bugünde Erzurum’da yerel bir market zinciri olarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de hem de Erzurum’da yerelde hizmet eden zincirlerin çoğalması taraftarıyım. Düzgün Marketler Grubu olarak şehrimizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Kombina caddesinde açılışını gerçekleştirdiğimiz 22. şubemizin Erzurum için hayırlı olmasını diliyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum"dedi.  

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/22/duzgun-marketler-22-subeyi-acti_20282.html