Alperen Karaca U19 Milli Takımı'na seçildi

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurumspor Futbol Akademisi'nin gelecek vaadeden oyuncuların Alperen Karaca, U19 Milli Futbol Takımı'na seçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor FK'nın Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in son yıllarda alt yapıya yaptığı yatırım meyvelerini vermeye başladı. 
 
 
YASİN DENİZ'İN ÇALIŞMALARI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI
 
 
Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Erzurumspor Futbol Akademesi'nin başına geçen Yasin Deniz'in organizasyonunda birkaç yıldır yürütülen çalışmalar sonuç vermeye başladı. U19 Milli Takımı'nın 18-27 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapacağı hazırlık kampının kadrosu bugün akşam saatlerinde açıklandı. Erzurumspor Futbol Akademesi'nin genç orta saha oyuncusu Alperen Karaca da kadroya dahil edildi. Yaşanan bu gelişme Erzurum Futbol Akademesi'nin teknik heyeti ile Alperen'in takım arkadaşlarını sevince boğdu. 
 
 
SAYILARI ARTSIN İNŞALLAH
 
 
Erzurumspor FK resmi hesaplarından Alperen'i emeği geçen antrenörleri kutlayan bir mesaj yayınladı. Erzurumspor Futbol Akademesi yöneticileri, pandeminin olumsuz koşullarına rağmen antrenmanları aralıksız sürdüren ve oyuncuların gelişiminde başrolü oynayan teknik heyet ile TFF Bölge Antrenör Kemal Coşkun'un Alperen Karaca'nın milli takıma seçilmesinde ciddi katkıları olduğunu dile getirdiler. Sosyal medyada Alperen Karaca'ya, hocalarına ve Yasin Deniz'e tebrik yağarken, 'sayıları artısın inşallah' temennisinde bulunuldu  

 

 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/20/alperen-karaca-u19-milli-takimina-secildi_20299.html