Yasemin'den geriye o güzel sesi kaldı...

Sinan AYDIN'ın Haberi...
 
 
RADARHABER / ERZURUM 
Türkiye'yi yasa boğan deprem, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Yasemin Eren ve ailesini de hayattan kopardı. Yanık sesiyle Fakültenin dikkat çeken ismi olan Yasemin'in ölümü, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ömer Çomaklı'yı da yasa boğdu. Türkiye, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremle sarsıldı. Yıkılan binalar neticesinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Arama kurtarma ekiplerinin mucizeler için mücadelesi sürerken, maalesef acı haberler de gelmeye devam ediyor. Deprem bçlgesindeki illerde hayatını kaybedenler arasında bulunan Erzurumlularda, şehre getirilvrek toprağa veriliyor. 
 
 
EREN AİLESİNDEN GERİYE FOTOĞRALARI KALDI
 
 
Erzurum'a acı haberi ulaşan isimlerden birisi de Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Yasemin Eren oldu. 7.7 şiddetindeki deprem, Horasanlı Eren ailesinin de birçok ferdini hayattan kopardı. Depremde, Horasan Kükürtlü (Tödiveren) Köyünden Prof.Dr Suat Çelik'in Ablası ve Dört çocuğu, Yazılıtaş köyünden (Nalbur) Belediye Meclis Üyesi, Hulisi Eren İmdat ve Recep Eren'in kardeşi Sait Eren'in Hanımı Nurgül ve çocukları Leyla, Yasemin, Murat ve Fırat Eren rahmetli oldular. Cenazeler 12 Şubat günü Horasan Merkez Orta Camiide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  
 
 
REKTÖR ÇOMAKLI: KALBİM DAĞLANDI, YÜREĞİM SIZLADI...
 
 
Toprağa verilenler arasında bulunan Yasemin Eren, aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisiydi. Yanık sesi ile dinleyenleri kendisine hayran bırakan Yasemin Eren, bazı şarkıları da seslendirmesi ile biliniyordu. Yasemin'in ölümü, başta sınıf arkadaşları olmak üzere Üniversite camiasını yasa boğdu. Yasemin'in ölümü, Rektör Ömer Çomaklı'yı da yasa boğdu. "Kalbim dağlandı, yüreğim sızladı." açıklaması yaparak üzüntüsünü ifade eden Çomaklı, Yasemin'in ardından üzüntüsünü şöyle dile getirdi: '' Yaşanan deprem sonucunda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerimizden Yasemin Eren'in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kalbim dağlandı, yüreğim sızladı. Geriye o güzel sesi kaldı... Allah rahmet eylesin, mekânın cennet olsun güzel kızım.''


Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/34/yaseminden-geriye-o-guzel-sesi-kaldi_20370.html