Ali Korkut çarpıcı açıklamalarda bulundu

RADARHABER / ERZURUM
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in Yakutiye'den aday adaylığı müracaatında bulunması sonrası sessizliğini bozdu. Yazarımız Vedat Refayeli'ye özel açıklamalarda bulunan Başkan Ali Korkut,  Fatih Cengiz'in Yakutiye'ye talip olmasını 'doğal' karşıladığını söyledi. Korkut, ''Ben Fatih Cengiz'in aday olacağını 6 ay öncesiden biliyordum''dedi. 
 
''BİR KIZI 50 KİŞİ İSTER AMA...''
Fatih Cengiz'in aday adaylığını 'normal' karşıladığını söyleyen Ali Korkut, ''Bu düşüncem sadece Fatih bey için değil, herkes için geçerli. Kim bu göreve talip oluyorsa ve kime hizmet imkanı çıkacaksa Allah hayırlısını nasip etsin diyorum. Nihayetinde bir kızı 50 kişi ister ama birisi alır. Bu da onun gibi bir şey. Genel Başkanımız, Genel Merkez ve teşkilatımız bu konuda uygun isme elbet karar verecektir. Burası benim tapulu arazim değil. Nasip kiminse onundur. O yüzden Fatih beyin talipli olmasını da doğal buluyorum'' dedi.
 
FATİH CENGİZ'İ TEBRİK EDEREK ERDEMLİK GÖSTERDİ

Korkut, büyük bir erdemlik göstererek fatih Cengiz'in tebrik etti. Korkut, Cengiz'in önce telefonla aradı, telefonu kapalı olunca da mesaj atarak tebriklerini iletti. İlçesinde yaptığı hizmetlehalkın büyük Kle halkın büyük sevgisini kazandığı bilinen Ali Korkut, seçimlerde hizmet götürdüğü seçmenine güveniyor ve şöyle bir öneride bulunuyor: ''Yakutiye'ye talipli olanların halk tarafından oylanması ve ona göre adayın belirlenmesi gerekir.''Korkut'un çaprıcı açıklamalarının tamamını, yazarımız Vedat Refayeli'nin köşesinde okuyabilirsiniz.  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/ali-korkut-carpici-aciklamalarda-bulundu_2751.html