Ahmet Küçükler veda mesajı yayınladı

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini belirterek, "Sayın Başbakanımızla görüştüm. Bu dönem yeni bir adayla devam etmek istiyorlar. Başbakanımızın takdiridir. Aday kim olacak, şu an bilmiyorum. Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" dedi. 
"Bu görevlendirmeler ve değişimler hizmette bir bayrak yarışıdır" diyen Küçükler, yaptığı açıklamada, "2004 yılında hizmet bayrağı bize teslim edildi. AK Partili bir belediye başkanı olarak on yıl boyunca durmadık, koştuk. Kalben müsterihim. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişimi yine Başbakanımızın bir takdiridir. Biz AK Parti'nin bir hizmet neferiyiz. Sayın Başbakanımız bize hangi görevi tevdi ederse o görevi yapmaya devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
"AK Parti Hükümetleri ve AK Partili belediyeler eliyle yürütülen icraatlarla Türkiye Cumhuriyeti bir kutup yıldızı gibi on yılda yeniden parladı" diyen Başkan Küçükler, şu görüşlere yer verdi:
"AK Parti mensubu olarak iki dönemdir yürüttüğüm Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığım sırasında, görev yıllarımızı, dolu dolu geçirdik. İçme suyundan çöpüne, atık su artıma tesislerinden asfalt ve kaldırımlarına, park ve bahçelerinden, sosyal ve kültürel mekânlarına, altgeçitlerinden kavşaklarına, kapalı otoparklardan rekreasyon alanlarına, kentsel dönüşümünden tarihi mekânlarının gün yüzüne çıkarılmasına, yeni terminal binalarından et entegre tesislerine, açık kapalı spor tesislerinden spor takımlarına kadar, yüzlerce hizmeti, ekip arkadaşlarımla birlikte, Erzurum`a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Göreve geldiğimizde söylediğimiz bir söz vardı: İnşallah, bu millet hizmetini yüzümüzün akıyla yapar ve yine yüzümüzün akıyla ayrılırız. Allah`a çok şükrediyorum; büyük bir mesuliyeti yerine getirmenin, başarmış olmanın, huzuru içindeyim."
Av. Ahmet Küçükler, AK Parti'ye mensup bir siyasetçi ve hizmet insanı olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın ve partinin emrinde olduğunu, nerede görev verilirse orada millete ve vatana hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilecek başkan kim olursa olsun, her türlü desteği vereceğini ve yanında yer alacağını açıklamalarına ekledi.



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/28/ahmet-kucukler-veda-mesaji-yayinladi_3138.html