BEAH Doçent kadrosunu güçlendirdi

RADARHABER / ERZURUM

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Kalp Damar Cerrahisi uzmanlarından Doktor Mehmet Ali Kaygın ile Gastroentroloji uzmanlarından Doktor Mahmut Arabul, Doçentlik sınavında başarılı olarak "Doçent" unvanını almaya hak kazandılar. Alınan bu akademik unvanlar sonrası, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi gücüne güç katarak Akademik ünvanlı doktor sayısını 8'den 10'a yükseltti.

İLK KUTLAMA FAZLI ERDOĞAN'DAN

Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum Genel Sekreteri Profesör Doktor Fazlı Erdoğan, Doçentliğe yükselen Doçent Doktor Mehmet Ali Kaygın ve Doçent Doktor Mahmut Arabul’u, kliniklerinde ziyaret ederek kutladı. Genel Sekreter Profesör Doktor Fazlı Erdoğan, ‘’Özellikle Erzurum’da sağlık hizmetlerindeki kalite her  gün yükselerek devam etmektedir. Genel Sekreterliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerden biri olan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise, yükselen bu akademik kadrolu doktor kalitesi ile her geçen gün gücüne güç katmaktadır" dedi.

İŞTE DOÇENT DOKTORLARIN GÖREV YAPTIĞI KLİNİKLER

Erdoğan, Erzurum ve bölgeye en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. İki Doçenti almış oldukları akademik unvanından dolayı kutlayan Profesör Doktor Erdoğan, "Arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum" dedi. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doçent Doktor olarak hizmet verilen klinikler şu şekilde oluştu: "Kalp ve Damar cerrahi (2),Endokrinoloji (2),Gasroentroloji ve iç hastalıkları ( 2),Genel cerrahi (1), Romatoloji (1), Beyin ve sinir cerrahi(1), Dahiliye ( 1)"

  



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/29/beah-docent-kadrosunu-guclendirdi_612.html