İşte Erzurum'da son 24 saatte yaşananlar

RADARHABER / ERZURUM 
Erzurum son 24 sati yine hareketli geçirdi. Römorktan düşen bir kişi yaşam mücadelesi veriyor, Aşkalede bişr kişi çay içmek isterken az daha köyü yakıyordu. Silahını temizleyen bir kişi kendini vurdu, Polis kaçakçılara gözaçtırmadı. İşte ilde son 24 saatte yaşanan olaylar. 
 
ERZURUMDA BIÇAKLI KAVGA
Erzurum’un Aziziye İlçesinde yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde bir kız çocuğu yaşıt olduğu A.K.E. isimli çocuk ile kavga etti. Kavga sonrası A.K.E. nin ablası H.N.E. yolda yürüdüğü esnada yine aynı kişi tarafından sözlü sataşmaya uğradı. H.N.E. bu sırada yanına gelen 4 erkek tarafından da bıçakla darp edildi. Polis olayın şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
RÖMORKTAN DÜŞEN BİR KİŞİ BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ
Erzurum’un Tortum ilçesinde römorktan düşen bir kişi beyin kanaması geçirdi. Tortum ilçesine bağlı Şenyurt Mahallesinde M.A. isimli şahıs römorka ot yüklediği esnada römork üzerinde dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu beyin kanaması geçirildi. Yaralı ambulans ekiplerince Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Jandarma olay ile ilgili tahkikat başlattı.
 
11 BİN 155 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Erzurum’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu 11 bin 155 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından kargo merkezinde yapılan aramada S.İ. ve F.İ.’ye ait 810 paket, iş yerlerinde yapılan aramada M.Ş.Y.’ye ait bin 539 paket, H.Ç. ve B.K.’ya ait 50 paket, H.T.’ye ait 116 paket ve uygulamalar sırasında park halinde bulunan otomobilde yapılan aramada Ö.P.’ye ait 8 bin 640 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaralar muhafaza altına alınırken şüpheliler hakkında yasal işlem yapıldı.
 
ÇAY İÇMEK İSTERKEN KÖYÜ YAKIYORDU
Erzurum’un Aşkale İlçesine bağlı Çatören Köyünde çıkan ot yangını paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Çatören Köyü’nde ot yığınlarında çıkan yangın kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Köylülerin kazma ve küreklerle yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine destek verdi. Yangının Abamüslim Kılıç adlı vatandaşın arazide işlerini bittirdikten çay içmek için yaktığı ateşin neden olduğu öne sürüldü. Yangında köy sakinlerinden Mesut Baykal’a ait olan 40 balya ot yandı. Yangının söndürülmesine Büyükşehir Belediyesi ve Aşkale Çimento Fabrikasına ait İtfaiye ekipleri de destek verdi.
 
 

SİLAHINI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
Erzurum'un Pasinler ilçesinde bir kişi silahını temizlerken kazayla kendini vurdu. Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı Atınbaşak Mahallesi'nde Zeki B. isimli şahıs, evde ruhsatsız tabancasını temizlediği sırada kazayla kendini vurdu. Ağır yaralanan Zeki B., Pasinler Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili jandarma yetkililerince tahkikat başlatıldı. 



Kaynak : http://www.radarhaber.com/haberler/32/iste-erzurumda-son-24-saatte-yasananlar_6659.html