BB Erzurumspor ''Ömer Düzgün'le devam'' dedi

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 17.06.2021 17:49:00
Olağan Genel Kurulunda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ömer Düzgün, yeniden başkanlığa seçildi.
BB Erzurumspor ''Ömer Düzgün'le devam'' dedi

RADARHABER / ERZURUM

 

BB Erzurumspor'da yapılan Olağan Genel Kurulunda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ömer Düzgün, yeniden başkanlığa seçildi. Haftalardır merakla beklenen ve aday çıkıp çıkmayacağı çokta tartışılan BB Erzurumspor'da, Ömer Düzgün yeniden başkan oldu. Önümüzde ki sezon TFF. 1. Lig'de mücadele edecek olan BB Erzurumspor'da seçimli Olağan Genel Kurul Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı.

 

Ali Demirhan Erzurum'a bile gelmedi 

 

Daha önce Başkan adaylığını açıklayan Kürşat Karakaş ile sadece sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında "adayım" diyen Ancak genel kurula bile gelmeyen Ali Demirhan, Erzurum'a bile gelmedi. Ali Demirhan taraftarları, hayal kırıklığı yaşayıp Demirhan'a tepki gösterdi. Merakla beklenen genel kurul için delegeler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde toplandı. Genel Kurul'da ilk olarak Divan Kurulu Başkanı ve üyeleri seçildi. Divan Kurulu Başkanı olarak seçilen Eyüp Tavlaşoğlu Genel Kurulu yönetti. 

 

Kulübün borcu 67 milyon 353 bin 199 lira 

 

Genel Kurul'da BB Erzurumspor'un güncel borcu 67 milyon 353 bin 199 lira olduğu açıklandı. Daha sonra faaliyet raporu, gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu okunarak yönetim ibra edildi. Divan Başkanı Eyüp Taşlaşoğlu, Adayanın listelerini sunmaları için beş dakikalık süre tanıdı. Ancak beklemenin ardından kimseden liste gelmeyince, mevcut Başkan Ömer Düzgün lisesini Divan7a sundu. Tek aday olan mevcut başkan Ömer Düzgün yeniden BB Erzurumspor başkanlığına seçildi. Haftalardır tartışılan ve büyük yankı bulan kongre sadece bir saat sürdü. 

 

Ömer Düzgün: Hedef yeniden Süper Lig

 

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, hedeflerinin yeniden Süper Lig olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllardır gururla yürüttüğüm yöneticilik görevinin ardından yaptığımız listeyle bugün yeniden buradayız. Bu şehre hizmet eden biri olarak Erzurumspor'a hizmet etmek yolunda ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla bugün huzurlarınızdayız. Daha önce aday olmayacağımı açıklamıştım. Aday olacak arkadaşların önünü açmıştık. Maalesef gördüğünüz gibi başka bir aday çıkmadı. Geçen sezonun ortasında Hüseyin Üneş'in yönetimi bırakmasının ardından takıma sahip çıkmak için bu görevi üstlenmiştik. Şimdide aynı sahiplenme duygusuyla buradayız. Mazisi şan ve şerefle dolu bu kadim şehrin hangi noktasında hangi görevi icra edersek edelim, bu şehrin ruhuna uygun davranmak bizim görevimizdir. Ruhunda şampiyonluk olan Erzurumspor'umuzu yeniden Süper Lige çıkartmak üzere ve büyük Erzurumspor taraftarına layık bir takımla yeniden başlamak için sizin desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler