Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm ASAYİŞ Haberleri 10.05.2020 05:15:00
Uzman çavuşluktan atılma eski koca, kıskançlık krizine girip eski bacanağı ve karısına kurşun yağdırdı.
Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü

RADARHABER / ERZURUM

Uzman çavuşluktan atılma eski koca, kıskançlık krizine girip eski bacanağı ve karısına kurşun yağdırdı. Göz dönmüş zanlı, cinayet anını ise ayrıldığı kadına dinletti. Erzurum’da uzman çavuşluktan ihraç edilen bir kişi, önce eski bacanağını sonra kaçmaya çalışan eski baldızını öldürdü. Saat 21.50 sıralarında Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde meydana gelen olay, iddialara göre şöyle gelişi. İddiaya göre, taciz suçlamasıyla uzman çavuşluktan ihraç edilen 41 yaşındaki M.T., kıskançlık krizine girip boşandığı eşinin bacanağından hoşlandığını iddia etti. Gerekçe olarak ta bir araya gelidklvrinde bacanağının söylediklerine eşinin gülmesini neden gösteriyordu. Eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı da iddia edilen M.T. ile  eşi F.Ç. boşandı. Olay gecesi M.T., eski bacanağı F.Ö.'nün (27) evinin önüne geldi. Dışarıda bekleyen M.T., bacanağı F.Ö. ve eşi H.Ö.’nün (29) araçlarına bindiği sırada tabancasıyla yanlarına gitti. M.T., aracın kapısını açarak önce sürücü koltuğundaki bacanağını, ardından araçtan kaçmaya çalışan baldızını vurdu. Çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, F.Ö.’nün araç içerisindeki cansız bedeniyle karşılaşırken H.Ö.'nün ağır yaralı olduğunu belirledi. H.Ö. yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki kişiyi öldüren M.T. ise olay yerinden kaçtı ancak polis ekiplerinin çalışmaları sonrası kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Öldürülen çiftin 1.5 yıllık evli olduğu öğrenildi. 
 
 
“BENİ HEP 'ÖLDÜRECEĞIM' DİYE TEHDİT ETTİ “ 
 
 
M.T.'nin Emniyette verdiği ifadede, eski bacanağını eşi ile ilişki yaşadığı için öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi. M.T.’nin boşandığı eşi F.Ç.’nin Emniyette verdiği ifadeler ise olayın başka bir korkunç boyutunu ortaya çıkardı. F.Ç.’nin ifadesine göre, katil zanlısı M.T, cinayet anında öldürdüğü eski baldızının çığlıklarını boşandığı eski eşi F.Ç.’ye dinlettikten sonra, banka hesabına ise kan parası yatırmış. F.Ç, ifadesinde şunları söyledi:  “ 2 ay önce kardeşim H. ve eniştem F., kardeşim hasta olduğu gelip bizde kaldılar. F. esprili bir çocuktu, o gün bir espri yaptı ben de gülmüştüm. Eski kocam bunu takıntı haline getirmiş. Her gün bana 'Sen F.’i seviyorsun' demeye başladı. Ben de sinirlendim bu durumu ailemle paylaştım. Babamda eşimle konuştu durumu. Bir şirkette çalışıyordum oraya geldi. Bana dedi ki 'F.ile olduğunu düşünüyorum.' Ben de sinirlenerek 'Kardeşlerim neyse F.'de benim için' o dedim. Erkek kardeşimi aradım o da savcılığa vermemi söyledi. Ben de öyle yaptım. Bu sürede beni hep 'öldüreceğim' diye tehdit etti. Korkumuzdan kardeşim akşam iş yerinden gelip beni alıyordu. 
 
 
CİNAYET ANINI ESKİ EŞİNE DİNLETMİŞ, HESABINA KAN PARASI YATIRMIŞ... 

 

2 ay boyunca bizi çocuklarımla odada tutup şiddet uyguluyordu. Ben aileme söyleyemedim. Kardeşlerini öldürürüm diyordu. Bu yüzden kız kardeşimi öldürdü. Her şeyi söylediğim için öldürdü. Dün beni aradı kardeşini öldüreceğim diye. Cinayeti işlemeden önce beni arayarak kardeşimin çığlıklarını dinletti. Ben kardeşimin çığlıklarını kulaklarımla dinledim. Üzerine bir şarjör boşalttı.  Önce kardeşimin ve eniştemin cinayetini telefonla dinletti, sonra kan parası gönderdi. Dün cinayetten hemen sonra benim hesap numarama 32 bin lira göndererek 'kan paran hayırlı olsun' yazmış. Bir kadına taciz içerikli mesajlar attığı için görevden ihraç edildi. Uzman çavuşken bir evli kadına mesaj atıyor. Sonra mesajlarına karşılık alamıyor. Kadın da gidip bu adamı şikayet ediyor. Daha sonra dava açılıyor. Açılan davanın ardından görevden ihraç edildi. Taciz suçundan atıldı.” 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler