BB Erzurumspor adım adım tükeniyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 13.12.2020 18:20:00
Sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen BB Erzurumspor, kan kaybetmeye devam ediyor.
BB Erzurumspor adım adım tükeniyor

RADARHABER / ERZURUM
BB Erzurumspor, kan kaybetmeye devam ediyor. Süper Lig'in 12. haftasında BB Erzurumspor, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle bilen mücadeleyi, Gençlerbirliği ikinci yarı Sefa'nın golüyle 1-0 kazandı. Maç sonu taraftarlar sosyal medyadan Hüseyin Üneş'i istifaya davet etti. Bu arada Geçlebirliğinin attığı gol sonrası tepkilerin odağındaki isim olan  Başkan Hüseyin Üneş'in protokol tribününden ayrılıp sahayı terkettiği görüldü. 
 
 
HÜSEYİN ÜNEŞ GÖREVİ BIRAKTI
 
 
Maç sonrası Hüseyin Üneş'in görevi bıraktığı, Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile görüşme yaptıktan sobnra basın toplantısı düzenleyerek başarısızlığın sorumlusunun kendisi olduğunu açıklayıp görevi bıraktığını kamuoyuna deklare edeceği öğrenildi.  Teknik Direktör değişimine rağmen hiçbir gelişimin olmadığı takımda, Gençlerbirliği müsabakasında da görüldü ki oyuncular bu lig için yeterli değil. 
 
 
OSMAN VE HASAN BU LİGİN FUTBOLCUSU DEĞİL
 
 
Özellikle Osman ve Hasan Hatipoğlu, bu ligin futbnolcusu olmdıklarını her maç ortaya koydukları futbolla gösteriyorlar. Kazanma azmi bir tarafa mücadele yönünden de sefilleri oynayan Mavi beyazlı takım, taraftarlarına haftalardır üzüntü yaşatıyor. Futbol olarak rezaletin had safhaya çıktığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in de gerek kadro kurma anlamında gerekse taktiksel anlamda yetersizliği gözler önüne serildi. Takımın  başında 3 maça çıkan Çimşir, taktiksel varyasyonlarda sınıfı geçemezken, takıma katkı noktasında da başarısız oldu. 

 
 
Maçtan dakikalar 
 
 
15. dakikada Gomes’in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Novikovas, direkt kaleyi düşündü. Bu futbolcunun sert şutunda top üstten dışarı çıktı.
 
17. dakikada top buluşan Emrah Başsan, ceza sahası dışından şansını denedi. Bu oyuncunun sert şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.
 
28. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Furman'ın ortasında topla buluşan Robert, vuruşunu yaptı ancak kaleci Farnolle bu pozisyonda gole izin vermedi.
 
41. dakikada kazanılan korner atışında ceza sahası içinde iyi yükselen Mina kafayla vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarla az farklı auta gitti.
 
72. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Sadiku sağ çaprazdan direkt kaleye gönderdi ancak bu pozisyonda Nordfeldt gole izin vermedi.
 
81. dakikada kullanılan serbest vuruşta Bogdan Stancu direkt kaleye gönderdi, kaleci Farnolle'den dönen topu Sefa Yılmaz tamamlayarak takımını öne geçiren isim oldu. 0-1
 
89. dakikada gelişen BB Erzurumspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sissoko'nun sert şutunda top filelere giderken VAR uyarısı sonrasında hakem Sadiku'nun elle müdahale ettiğini belirterek golü geçersiz kıldı.
 
 
MUSTAFA KAPLAN: “BIÇAK SIRTI GİBİ BİR MAÇTI”
 
 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 1-0 galibiyetle sona eren BB Erzurumspor maçının ardından, "Bıçak sırtı gibi bir maçtı kazandığımız için de mutluyuz” dedi. Kaplan, “Kazandığımız içim mutluyuz. Ben bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Maçın başından düdüğün son dakikasına kadar sahada iş disiplinimizden hiç kopmadan mücadele ettik ve attığımız bir golle de maçı kazandık. Hakemleri kutluyorum çok iyi bir maç yönettiler. Erzurumspor teknik kadrosunu ve futbolcularını da tebrik ediyorum. Oyunun geneline baktığımız zaman her iki takımda oyun oynamak istedi, kazanmak istedi. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bıçak sırtı gibi bir maçtı kazandığımız için de mutluyuz. Başkanımızın bize çok büyük destekleri var bu maç ona bir armağanımız olsun. Gençlerbirliği olarak hem genç oyuncularımızla hem de tecrübeli oyuncularımızla iyi bir karma yapıp daha iyi bir Gençlerbirliği yapmak istiyoruz. Önümüzde ki maçlara bakmak istiyoruz. Geçen hafta kazanmıştık, özgüvenimiz arttı, bu hafta da kazanınca özgüvenimiz daha da arttı. İşin içerisine genç oyuncularımızı da katarak Gençlerbirliği çıtasını iyice yükseltmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
HÜSEYİN ÇİMŞİR: "MAALESEF KAYBETTİK"
 
 
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir ise, "Bugün kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama maalesef kaybettik" dedi. Maç başlangıcında pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Çimşir, "Oyun başlangıcımız iyiydi, pozisyonlar bulduk. Ama bu süreçlerde golü bulup öne geçemediğiniz zaman maalesef sonrasıyla alakalı kırılmalar yaşayabiliyorsunuz. 10’uncu günümüz, 3’üncü maçımız. 3 mağlubiyetimiz var. Bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz, oyun olarak bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bunu maalesef skor anlamında yansıtamadık. Biz çalışmaya devam edeceğiz, sabredeceğiz. Neyi ne kadar değiştirebilir, geliştirebiliriz. Onun mücadelesini verip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
Stat: Kazım Karabekir
 
Hakemler: Alper Ulusoy xx, Cevdet Kömürcüoğlu xx, İbrahim Bozbey xx
 
BB Erzurumspor: Farnolle x, Osman x, Mina x (Hasan dk. 51 x), Gökhan x (Ömer Şişmanoğlu dk. 46 x), Murat x, Obertan x, İbrahim Akdağ x, Kaan x, Emrah Başsan x (Hamroun dk. 63 x), Movikovas x (Sissoko dk. 85 ?), Gomes x (Sadiku dk. 64 x)
 
Yedekler: Kayacan, Rashad, Donald, Leo, Cenk Ahmet
 
Teknik Direktör: Hüseyin Çimşir
 
Gençlerbirliği: Nordfeldt xx, Johansson xx, Arda xx, Motta xx, Halil İbrahim xx, Berat xx, Furman xx (Murat dk. 62 xx), Ayite xx (Gökhan dk. 90 ?) Soner xx, Sio xx (Sefa dk. 62 xxx), Stancu xx (İlker dk. 90 ?)
 
Yedekler: Atalay, Ömürcan, Kadir, Mustafa, Sami, Batuhan, Baran
 
Teknik Direktör: Mustafa Kaplan
 
Gol: Sefa (dk. 81) (Gençlerbirliği)
 
Sarı kartlar: Hasan, Osman (BB Erzurumspor), Sefa (Gençlerbirliği)
Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler