Erzurumspor ile Bursaspor arasında final gibi maç

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 21.02.2020 13:41:00
BB Erzurumspor’un yarın Bursaspor ile oynayacağı maç öncesi nefesler tutuldu.
Erzurumspor ile Bursaspor arasında final gibi maç

Sinan AYDIN'ın haberi...


RADARHABER / ERZURUM

Şampiyonluğun en büyük adayı gösterilen iki takımın maçında, BB Erzurumspor kazanarak önemli bir avantaj yakalamak istiyor  TFF 1. Ligde gözler, Cumartesi günü Erzurum’da oynanacak olan BB Erzurumspor – Bursaspor maçına çevrildi. Ligde en iddialı iki yakımın şampiyonluk mücadelesi verdiği karşılaşmaya, filan gibi maç gözüyle bakılıyor. TFF 1. Ligin 23 haftasında Cumartesi günü saat 14.00’da Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan BB Erzurumspor-Bursaspor maçının sonucu büyük merak uyandırıyor.

 

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI GÖSTERİLEN İKİ TAKIMIN MAÇI

 

Ligdeki diğer takımların dahi sonucunu merak ettiği müsabakaya, şampiyonluk öncesi final maçı gözüyle bakılıyor. Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen iki  takım arasında oynanacak olan maçta, BB Erzurumspor kazanarak önemli bir avantaj elde etmek istiyor. BB Erzurumspor’da bu kapsamda antrenmanlar son hızla devam ediyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, futbolcularına taktik ağırlıklı antrenmanlar yaptırıyor.

 

TAKTİK AĞIRLIKLI ANTRENMAN YAPIYORLAR

 

Takımda kondisyon sorununun olmadığını gören Erkan hoca, futbolcularına önceki maçlarda yaptıkları hataları yapmaları için taktik ağırlıklı idmanlar yaptırıyor.  Erzurumspor tesislerinde bazı günler çift antrenman yapan futbolcular, özellikle havaların 2 gündür sıcak olması nedeniyle bol bol oksijen depoluyorlar. Mavi beyazlı takımda cezalı olan Hasan Hatipoğlu forma şansı bulamayacak. Bu arada BB Erzurumspor’da teknik heyete Obertan’dan sevindiren haber geldi.

 

OBERTAN OYNAYABİLİR

 

Adanaspor maçında maçın son anlarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Obertan’ın tedavisinin olumlu sonuçlandığı ve büyük ihtimalle hocanın görev vermesi halinde Bursaspor maçında oynayabilme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.  Mavi beyazlı takımın taraftarları da Bursaspor maçı öncesi kenetlendi. Birlik beraberlik çağrısı yapan taraftarlar, Cumartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maçta Erzurumspor’u yalnız bırakmamak için sözleştiler.

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler