SON DAKİKA 

- Erzurum’da kıskançlık dehşeti: 2 ölü
- Erzurum'da 6 köy virüs nedeniyle karantinaya alındı
- Erzurum'a şehit ateşi düştü
- Karasu'dan kara haber geldi
- Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
- Dadaş'ın yeni rakibi Trabzon oldu...
- İranlı kadının makatından uyuşturucuyu çıktı
- Sayısal Loto Erzurum'a çıktı!
- Suriye'den Erzurum'a acı haber geldi
- Erzurum'da 3 kişi sobadan zehirlendi
Milletvekili Aydemir'den Anlamlı Bayram Mesajı
|
|
Anasayfa'ya Dön |
|
|
|
Tüm POLİTİKA Haberleri | 04.07.2016 17:08:00 |
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir,tüm müslümanların bayramını kutladı.
.jpg)
RADARHABER / ERZURUM
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Manevi coşku, terbiye edici adet ve gelenekleriyle bayramlar, vicdan dünyalarımızın ilahi kudret karşısındaki heyecanları, yenilenme dönemleridir. Benliğin vahdet ve tevhide teslim edildiği demlerdir. Nefislerin kardeşliğe adandığı özel iklimlerdir’ dedi.
'YARATANDAN ÖTÜRÜ YARADILANI SEVMEK DEMİ'
Bayramın, Ramazan ayı boyunca ruhları Kadir geceleriyle arınmış, yeryüzüne medeniyet getiren tek dinin mensupları, vakur ve heybetli iman temsilcileri olan Müslümanların birlik’te buluşma vakti olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bayramlar neşe ve iman zamanları, bayramlar fani olan nefislerimizi baki olana adama vakitleri, bayramlar yaratandan ötürü yaradılanı sevmek demidir’ tarifini yaptı.
'İMANLA BESLENMİŞ MİLLİ TERBİYEMİZ'
Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajında Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un:
‘‘Üç yüz milyon sahifelik, bir/Mecmua demekse Müslümanlar/Şiraze-i içtima’ı dindir/Yok rabıta başka, varsa din var/‘Bayram’ diye ey kucaklaşan halk/İnsanları hangi kayd bağlar/Sen din ile payidar olursun/Din gitti mi tarumar olursun’ dizelerine yer veren Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz, bir mütefekkirimizin ifadesiyle, ‘inanmak gibi, bir milleti büyük millet yapan en büyük kuvvet’e maliktir. Bayramlar bu imanla beslenmiş milli terbiyenin ifade dönemleridir. Ramazan ayından ayrılma hüznüyle bayram maneviyatının buluştuğu özel bir dua iklimi..Maşeri vicdanımızın hassasiyette en yüksek frekansa ulaştığı özel bir mertebe..Yaradana sadakatte efsane, yaratılmışlara fazilet yaklaşımında destan yazanlara rahmet sağanaklarının yöneldiği bir mevsim..Ve kardeşlik inancının en yüksek güce ulaştığı, birlik ve beraberlik olgusunun özel bir kuvvet kazandığı müstesna bir devir.’ dedi.
TEBRİK
Ramazan ayı sürecinde, Ramazan ve bayramın ifade ettiği değerler bütünü içinde, Türkiye’de mazlum Suriyelilere yönelik, ensar-muhacir dayanışmasını hatırlatan bir yaklaşım sergilendiği, tüm bölücü ve hain emel ve senaryolara rağmen milli birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunun korunmasında milletçe bir özel hassasiyet ve samimiyet sergilendiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Devletin bekası ve dirliği, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, bayrak ve mukaddesatın korunması uğrunda canlarını adayan aziz şühedamızı rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm inananların Ramazan bayramını tebrik ediyoruz’ dedi.
Etiketler :
Erzurum,
Milletvekili İbrahim Aydemir,
Ak parti Erzurum Milletvekili,
nefislerin kardeşliği,
En Son Haberler
-
Yakutiye'den üniversiteye modern çocuk parkı
Yakutiye Belediyesi, Üniversite kampüsünün içindeki alana modern çocuk parkı yaptı.
-
Ali Öğdük, İYİ Parti İl Başkanlığına adaylığını açıkladı…
İYİ Parti’nin kurucularından olan iş insanı Ali Öğdük, adaylığını açıkladı.
-
Ebubekir Elmalı Demokrat Parti’de
Siyasette tüm dengeleri değiştirecek gelişme…Ebubekir Elmalı Demokrat Parti rozetini taktı.
-
Anahtar Parti'de Erzurum Mutluluğu
Gövde gösterisine dönüşen etkinlik, Anahtar Parti’nin Erzurum’daki gücünü bir kez daha ortaya koydu.
-
Ağıralioğlu Erzurum’da yeniden diriliş mesajı verdi
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Dadaşlarla buluştu.
-
Anahtar Parti Erzurum teşkilatı büyük güne hazır
Yavuz Ağıralioğlu’nun 12 Ekim’de gerçekleştireceği Erzurum Halk Buluşması için geri sayım başladı.
-
Sadık Çat'tan TBMM’de yaşanan rezalete tepki
Sadık Çat: “Bu Millet Bebek Katiline Özgürlük İsteyenlerle Aynı Safta Olmaz!”
-
Avukat Gündüz Güneş İYİ Parti İl Başkanlığı’na talip
Avukat Gündüz Güneş, İYİ Parti Erzurum il başkanlığına adaylığını açıkladı…
-
Başkan Sekmen müjdeyi Çin’den verdi!
Çin’e çıkarma yapan Mehmet Sekmen, önemli üretim yerlerini gezdi, bir dizi toplantılara katıldı.
-
Yakutiye ile Kumbo Belediyesi kardeş belediye oldu
6. Uluslararası Yerel Yönetimler Tarım Kongresi'nde önemli bir kardeşlik köprüsü kuruldu.





