10 gün kala Dadaş hala forvet arıyor

Anasayfa'ya Dön 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm SPOR Haberleri 31.08.2020 21:47:00
BB Erzurumspor yönetimi, forvet hatına liglerin başlamasına 10 gün kala hala transfer yapamadı.
10 gün kala Dadaş hala forvet arıyor

RADARHABER / ERZURUM
1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yüksvlen BB Erzurumspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürüken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Mavi Bvyazlı takımda takıma yeni katılan futbolcularla birlikte antrenmanlar devam ederken, koronavirüs salgını nedeniyle testi pozitif çıkan futbolcular ise karantinada tedavisini sürdürüyor.
 
 
FORVET TRANSFERİNDE GEÇ KALINDI
 
 
Transferde geçmiş dönemlerin hatalarını yapmak istemeyen Başkan Hüseyin Üneş ve yönetimi ise, transferde geç kalsa da ince eleyip sık dokumaya devam ediyor. Mavi Beyazlı taraftarlar ise şuana kadar forvet transferi yapılamamasına tepki gösterip, haklı endişelerini dile getiriyorlar. Geçtiğimiz yılarda forvet hattının bir türlü istenilen seviyede olmamsı nedeniyle büyük sıkıntılar çeken BB Erzurumspor yönetimi, bu sezon birçok bölgeye takviyeler yapmasına rağmen en önemli bölge olarak görülen forvet hatına liglerin başlamasına 10 gün kala hala transfer yapamadı.
 
 
3-5 HESABI YAPILMAMALI
 
 
Taraftarlar, yeni gelecek isimlerin takıma uyum sürecini de göze alarak bir an önce forvet transferinin bitirilmesi gerektiğini hatırlatıyorlar. Süper Ligde 1 galibiyetin  3 milyon TL primi olduğunu hatırlatan taraftarlar, geri dönüşümü olacağı için forvet transferinde Başkan Hüseyin Üneş'in kaliteli isimlerle yapılan görüşmelerde üç-beş hesabı yapmaması gerektiğini savunuyorlar.  

 

Etiketler : ,
YORUMLAR Yorum Yazın
Yorum Yazın Kapat
 
 
İsim :
 
 
 
 
 

En Son Haberler